Невероятно красива и напълно преобразена: Дъщерята на Анелия предизвика фурор със снимка

14 747 21.04.2021

Cool Kids

Ивон Динева е голямата гордост на своята известна майка - попфолк певицата Анелия. Младото момиче има хиляди последователи в Инстаграм, но в последно време изобщо не беше сред най-активните в социалната мрежа. Последната ѝ снимка бе от август 2020 г., но красивата щерка на Анелия явно е решила да се завърне отново. 

За този дълъг период без социални мрежи, се появиха различни слухове относно липсата на тийнейджърката, на които ние обаче няма да обърнем никакво внимание, защото по всичко личи, че Ивон просто е имала нужда от почивка от Инстаграм и шумотевицата, която може да създаде една нейна снимка, както и стана сега.

Виж още: Разделиха ли се Деси Слава и половинката ѝ Благой? Отговорът от първо лице

Красивото момиче наскоро сподели цели две нови снимки, с което показва, че явно е решила да зарадва почитателите си отново с присъствието си в мрежата. През декември 2020 година тя навърши 17 години, а преди години влезе в полезрението на медиите основно с визията си и факта, че изглежда изключително за годините си.

Единият нов кадър е направен сред природата, а Ивон позира на фона на красива река. Другата снимка е от по-официално място, а тя е заложила на красиво бяло сако и черен панталон. Доволните последователи сипят комплименти за визията на Ивон, като пишат, че изглежда повече от невероятно.

Виж още: Най-вълнуващите Оскари: Мария Бакалова - с майка си на наградите, гостите - с поне три PCR теста

Изображение: https://www.instagram.com/ivonndinevaa/ 

Още от Cool Kids