VBox7 logo

Николета Лозанова разходи дъщеричката си до Дубай! Двете потънаха в лукс

12 541 18.11.2019

Колкото и да тъжим по лятото, фактите са, че вече по телевизията вървят реклами за Коледа. До топлото време остава има-няма половин година и самата мисъл за това си е депресираща. 

Така единственият начин да се спасиш от зимата и дебелите дрехи, е да идеш на място, където не е зима, а местните не знаят що е сняг и пуловер. Именно това направи плеймейтката и бизнес дама Николета Лозанова.

Виж още: Николета Лозанова покорява планините със секси снимки

Тя, заедно с дъщеричката й Никол, се отдадоха на блясъка и лукса на най-скъпия хотел в Дубай. Самата Никол по нищо не личи от кадрите да се е впечатлила от факта, че е на такова място, тъй като от story-тата на Николета видяхме, че тя има ново любимче - малко плюшено зайче. 

Виж още: Николета Лозанова като дете! Един по-различен #10yearchallenge!

Николета обаче знае как да впечатли стотиците си хиляди последователи в Instagram и освен с локация, провокира и със снимки по изключително стилен бански, който подчертава всяка извивка по тялото й и най-вече новите й над 400-кубикови придобивки.

На друга снимка Николета "просто си почива" върху луксозен автомобил и по нищо не личи, че има намерение да се раздели с красивия си тен.

Виж още: Дъщеричката на Николета Лозанова - на 7 г.! Момиченцето с бутиково парти

Дубайското бягство на Лозанова съвпадна със скандала между нея и психоложката на националния ни отбор по футбол, на която тя се присмя заради начина, по който изглежда и позицията, която заема.

12 541 18.11.2019

Още от Celebrity Box