Петя Дикова с очарователни думи за децата си и тяхното "театрално кръщене с колоси"

9 512 04.04.2021

Cool Kids

Петя Дикова е една истински щастлива и обичана жена. Макар и единствена жена в семейството, тя е обожавана от своите мъже, а както е известно тя е майка на не едно, а цели две момченца. Съвсем скоро Петя сподели трогателен пост във Фейсбук, придружен от очарователен колаж.

"Това са нашите синове на две премиери на мама. Публикувам ги днес с особен трепет ❤️ От малка съм в театъра. Толкова добре знаех текста на “Черна комедия”, че можех да суфлирам. Вълнувах се да гледам мама на сцената, макар че не одобрявах ролята ѝ и оскъдното облекло. Предпочитах да гледам Жанчето Караиванова (тя играеше порядъчна дама), Мариус Донкин, Мишо Петров и Юри Ангелов, който за времето си правеше доста колоритен образ", споделя Петя, но това не е всичко:

Виж още: Първа пролет пукна, а Жени Джаферович на разходка с децата

"Щастлива съм, че и моите деца имаха своето театрално кръщение с колоси - Мастера и Мариус! Синовете ни Александър и Илиян бяха на около 40 дни когато мама имаше премиери на Голяма сцена на Народния театър. Въление и гордост като в кадър от “Цар лъв”. Благодаря ви! Честит празник на всички театрали и всички, които не могат без театър! 🎭", споделя в заключение водещата Петя Дикова. 

Припомняме, че баткото Александър се роди през април 2019 г., като беше кръстен на дядо си, Сашо Диков. Илиян -младши пък се роди през декември 2020 г. По всичко личи, че двамата родители мечтаят за голямо семейство. Преди време под снимка на Петя в социалните мрежи последовател се пошегува, че е време за трето дете, при което Петя коментира: "Дай, Боже!".

Виж още: Мария в трепетно очакване на нов член на семейството

Изображение: https://www.facebook.com/petia.dikova 

Още от Cool Kids