VBox7 logo

Рени така и не прости на бившия си съпруг! Певицата за трудностите с децата и новите планове

7 243 27.02.2020

Поп-фолк певицата Рени е една от малкото певици, които могат да се похвалят, че са еднакво обичани от българската и сръбската публика. Нещо повече - сръбската я приема, както приема всички големи имена в жанра там. 

Виж още: Защо започна скандалът между СкандаУ и Гери-Никол? Ето я истината според двете страни!

Оказва се, че Рени съвсем скоро не просто ще изкара нова песен, но и ще припомни истинското звучене на поп-фолка. Просто защото към днешна дата няма истинска поп-фолк музика. Това твърди тя в интервю за "България днес". "Наложи се стил, който е една тотална смесица от жанрове и чието име не знам как да назова", коментира тя в интервю за "България днес". А каква е музиката днес? Ендотипна мелодия, скандална визия, плейбек. 

Виж още: Азис уплаши феновете - в болница, на система е и не се знае кога ще излезе

Новата песен на Рени ще е в колаборация с неин колега, а отделно от това подготвя и три други парчета в по-различно от нейното поприще. "Тази година съм си обещала да бъда по-продуктивна, защото моята публика го заслужава."

Виж още: Няма да познаете Божана Кацарова днес! Риалити звездата се похвали с нова любов и проекти

Наскоро Рени призна, че не е в добри отношения с бившия си съпруг. Сега тя подчерта, че не е злопаметен човек, но е категорична, че не му е простила и, че децата ѝ страдат заради липсата му на бащинска отговорност.

Виж още: Бляскав рожден ден за Джулката! Красавицата посрещна 29-ата си годишнина по-щастлива отвсякога

"Опитите ми да комуникираме в името на децата са повече от неуспешни. По този начин той вероятно мисли, че наказва мен, но де факто вреди само и единствено на тях. Няма как да му простя това", категорична е Рени.

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се справят с отглеждането на малката Амая?

Вероятно заради разочарованието от връзката си Рени е категорична, че достойните мъже днес са на изчезване, макар че се опитва да възпитава в милосърдие и доброта синовете си, въпреки липсата на баща в техния всекидневен живот.

Виж още: Изумителна прилика! Децата на Галена - нейно пълно копие, малкият ѝ син стана на 3 г. с чудно парти

Рени е категорична, че към днешната дата би предпочела любовта да я намери, а не тя да я търся. "И ако това се случи, едва ли ще бъде афиширана връзка."

7 243 27.02.2020

Още от Music Virals