VBox7 logo

Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се справят с отглеждането на малката Амая?

11 537 20.02.2020

В гледането на новородено няма мъжка и женска работа. Всъщност има само една женска работа и това е кърменето. Това сподели в емоционален и много личен влог инфлуенсърката Теа Минкова, в който призна още, че вече всяка вечер си ляга с най-пълното с любов сърце на света.

Виж още: Изумителна прилика! Децата на Галена - нейно пълно копие, малкият ѝ син стана на 3 г. с чудно парти

Във видеото тя сподели още, че през първите две седмици, след раждането на дъщеричката им Амая, само половинката ѝ, Наум Шопов, е сменял памперсите. 

Виж още: Ивана просълзи дъщеря си с думи за ЧРД! Красавицата Теодора навърши 27 години

Самата Теа разкри, че до момента възстановяването след раждането минава по план, белегът от секциото се свива, а тя самата опознава дъщеричката си все повече и повече с всеки изминал ден. Така например Теа вече знае кога бебчето ще огладнее, познава мимиките на лицето ѝ, както и кога ще има колики.

Виж още: Майка от 3 седмици, а вече с тяло на модел?! Каква е тайната на Теа Минкова?

Теа призна още, че всички клишета, които се говорят за майчинството, са верни. И конкретно това, че майката знае какво да прави и по-точно ръцете ѝ, когато хванат детето.

Виж още: Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

Младата майка говори и за кърменето, което при нея се получило изключително лесно, въпреки силиконовите импланти, които има. Всъщност с изключение на импланта, който при нея е под мускула, всичко си ѝ е наред и си "работи", както трябва. Въпреки това обаче, Теа беше категорична, че кърменето не трябва да бъде на всяка цена, тъй като не всички жени имат "равен старт" в това. 

Виж още: С романтика, рози, бойкот и провокации: Как известните българи посрещнаха Св. Валентин?

Тея говори и за самото раждане. Тя сподели, че въпреки че мислила доста за самия ден и смятала, че се е подготвила, когато нещата започнали да се случват, била доста притеснена. Първоначално се разплакала и се обадила на Наум да го помоли да си я вземе, а впоследствие, след раждането, като видяла всички роднини, дошли да я видят, направо ги изгонила.

11 537 20.02.2020

Още от Social Virals