VBox7 logo

Начинът, по който се целувате, казва всичко за връзката ви! Разберете какво!

6 925 29.11.2019

Вие сте най-интуитивните сред зодиака и вече знаете, че 2020 г. ще е годината на промените. Най-после ще постигнете мечтите си. Няма да позволите някой да бъде по-важен от вас. Дори и с цената на приятелство или връзка.

Целувката не е само нещо красиво, което носи удоволствие, но и важен фактор за поддържането на романтиката във връзката. Има обаче различни видове целувки и начинът, по който се целувате, говори много за отношенията във връзката ви. Ето и някои видове целувки с техните значения:

1. Нежната целувка

Това е целувката, при която партньорите докосват нежно устните си. Този тип целувка говори, че партньорите се чувстват добре във връзката си и се обичат взаимно. 

Виж още: Клишетата за връзката! Забравете тези 5 твърдения, за да спасите любовта си

2. Целувка по бузата

Целувката по бузата говори за истински чувства и приятелство във връзката. Най-вероятно партньорите са удовлетворени от отношенията си и имат еднакви очаквания от нея.

Виж още: Всички зодии изневеряват, но защо го правят? Ето и причините за всяка една

3. Целувка под ъгъл

Този тип целувки, познати още като "ангелски", са символ на истинска сигурност във връзката. Двамата се обичате безумно и винаги поставяте интересите и нуждите на другия пред своите.

Виж още: Накъде отива връзката ви? 7 признака, че любовта ви е трайна

4. Бързата целувка

Това е бърза и лека целувка, не е супер романтична и най-често си казвате "здравей" или "довиждане" с нея. В началото на връзката такива целувки са чудесен начин да тествате химията помежду си. 

Виж още: Идва ли краят на връзката? 3 симптома от чата помежду ви

5. Със затворена уста

Тя е подобна на бързата целувка като изпълнение, но продължава по-дълго. Ако я практикувате, знаечи имате някакви проблеми във връзката. Може би е знак, че не се чувствате съвсем удобно с партньора си и имате някакви емоционални бариери.

6. Френската целувка

Тук е ясно - тя означава удоволствие, желание, романтика. Ако така се целувате, значи сте страстен любовник. За връзката ви означава, че тя е страстна и имате дълбока привързаност един към друг.

Източник thumbnail: iStock

6 925 29.11.2019

Още от Кaк дa