VBox7 logo

Всички зодии изневеряват, но защо го правят? Ето и причините за всяка една

16 203 25.11.2019

Изневярата е едно от най-болезнените неща, които могат да се случат на някого във връзка. Някои зодии са по-склонни да изневеряват от други, някои приемат нещата по-лесно от други... 

Но какви са причините, които карат всяка от зодиите да изневери? Ето и отговорите!

Овен: Сериозното обвързване

Вие сте едни от най-независимите и автономни зодии. Затова сериозното обвързване малко или много ги плаши. Въпреки че Овните имат много любов, която нямат търпение да раздадат на света, чувството за примка, ги плаши и биха "вкусили" свободата по този неприятен начин.

Виж още: Краят на годината за тези 3 зодии ще донесе много пари, любов и успехи!

Телец: Нуждата от контрол

Представителите на зодията са едни от най-ревнивите хора, когато стане въпрос за връзки. Те искат да чувстват, че притежават партньора си. Ако един Телец започне да ревнува любимия си, то е много вероятно и да му изневери, за да си върне.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Близнаци: Детински характер

Близнаците определено имат проблем с обвързването и вярността. Просто трудно узряват за сериозна връзка и не оценяват значимостта на изневярата.

Виж още: Съжаляваме да го кажем, но това са 4-е зодии, каръци в любовта!

Рак: Параноичните мисли

Представителите на зодията са изключително чувствителни и лесно допускат параноични мисли в главата си. Ако Раците се почувстват, че има и най-мъничък шанс да им изневерят, те биха върнали "жеста", който може да е дори само и единствено в главата им.

Виж още: Внимание! Това са четирите зодии, с които трябва да внимавате много!

Лъв: Защото искат повече

Лъвовете обичат много и от всичко. Това важи с пълна сила и за вниманието от противоположния пол, дори и да са във връзка. Те никога не са удовлетворени и винаги искат по-истинско щастие и по-истински емоции.

Виж още: Внимание! На тези зодии им е писано да изневерят през 2020 г.!

Дева: Интелектуална скука

Девите изневеряват, когато загубят интерес в партньора си. Те обичат да говорят на различни теми, но когато те се изчерпат, взимат драстични мерки и просто изневеряват.

Везни: Прибързаност

Представителите на зодията обичат да са във връзка и бързо скачат от една в друга. Но когато партньорът им не е правилният човек, те не събират смелост, за да се разделят, а просто отлагат решението. Междувременно си намират друг.

Виж още: Обречени на успех: На кои 5 зодии им върви във всичко, което правят?

Скорпион: Егоизъм

Представителите на зодията обичат всичко около тях да е перфектно. Сексуалният живот влиза в това число. Ако нещо не им е достатъчно или не им допада достатъчно, са готови да го получат от друго място.

Стрелец: Фобия от обвързване

Стрелците имат проблем с обвързването. Те предпочитат по-кратки връзки с повече сексуално привличане, не толкова с чувства. Ако партньорът на Стрелеца иска нещо по-сериозно, той прекратява връзката с изневяра.

Козирог: Чувство за обърканост

По принцип Козирозите не изневеряват, а когато го направят, се чувстват безкрайно гузни. Ако изневерят, то те са объркани и имат проблем с комуникацията.

Водолей: Просто не са за връзка

Нека си го кажем, Водолеите не са по връзките. Те искат да са свободни, да чувстват свободата и да я показват във всеки един миг. Затова биха изневерили.

Риби: Подведени са

Рибите обичат всичко да е много спонтанно и истинско. Те рядко мислят преди да действат. Ако някой ден изневерят, ще е заради емоцията.

Източник thumbnail: stevanovicigor/Deagreez/iStock

16 203 25.11.2019

Още от OMG Facts