VBox7 logo

Асен Блатечки снимал филм след сериозна катастрофа, лентата - ''убита'' заради COVID-19

6 002 15.03.2020

Заради взетите мерки покрай коронавируса, който вече е и в България, театрите затвориха врати за своята публика, а новият филм, "Останалото е пепел", е "убит". Или поне това твърде актьорът, който влезе в ролята на Атанас Буров в новия филм, Асен Блатечки.

Виж още: Цената на различното мнение: Асен Блатечки си навлече куп критики заради коментар на Оскарите

Пред камерите на "На Кафе" Блатечки сподели, че от началото на седмицата той, а също така и неговите колеги, не работят заради мерките срещу вируса. Но въпреки това той не е против тях, защото трябва да се направи нужното, за да се спре заразата.

Виж още: По-трудно, но по-бързо: Що е то? Асен Блатечки отговаря!

Блатечки разказа, че за снимките на "Останалото е пепел" се е наложило да качи 15 кг. А качването на килограми се оказало по-трудно, отколкото свалянето. За целта ял всичко и постоянно.

Виж още: Дъщерята на Асен Блатечки е прекрасна млада дама! Вижте я!

Но, оказва се, снимките на филма били пред провал, тъй като на финалната права Асен Блатечки претърпял "бая тежка" катастрофа. Всичко се случило на Т-образно кръстовище. Актьорът карал по осовата линия на платното, а в дясно от него имало автомобил, който трябвало да завие на ляво.

Виж още: Диляна Попова призна - истина е! С Блатечки са заедно, но любовта им не е за разказване

Асен Блатечки спрял и погледнал шофьора. Сторило му се, че и той го видял, но явно водачът на автомобила гледал в другата посока и го повалил. Мъжът така се притеснил, че го водил до спешен център, купил му лед, а после му и помогнал да се качи в дома си.

В крайна сметка Блатечки се разминал с разтегнати връзки и последните сцени от филма за Буров, актьорът снимал с изтръпнал от лед и обезболяващи крак.

6 002 15.03.2020

Още от Брутално