VBox7 logo

Новата миска отвърна на удара: Снимките ѝ - под лош ъгъл, но е упорита и без диалект!

11 594 26.11.2019

От няколко дни България има нова Мис, Радинела Чушева. Изборът на бившата адреналинка обаче предизвика множество коментари, полемики, откровен хейт и по-балансирани критики. 

Виж още: България има своята нова Мис! Коя е красавицата Радинела Чушева?

Причината за това е изборът на журито и до колко е бил правилен, дали Радинела няма корекции по себе си, дали не е имало по-подходящи за короната. Някои дори призоваха Радинела да върне короната. Е, тя отвърна на всичко това.

Виж още: България има нова плеймейтка! Михаела е красива, скандална и има странна мечта!

В публикация във Facebook Мис България разкрива някои детайли от конкурса, останали скрити за аудиторията. Така например става ясно, че тя е била с разтегнати коленни връзки по време на церемонията, както и на уморителните репетиции за нея. 

Виж още: Коя е Теодора Мудева, новата ''Мис България''? Виж пътя й до короната

Що се отнася до това как изглежда, Радинела признава, че снимките от церемонията са направени под лош ъгъл и самата тя не се харесва на тях. "Определено и на мен не ми харесват снимките, и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна", пише миската.

Виж още: Обявиха българче за най-красиво в света! Дъщеричка е на популярна Мис България

"Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всякакви мои черти, както 95% от момичетата в инстаграмите ви", подчертава Радинела и допълва - на конкурса е имало кръг с въпроси, на който се справила блестящо и без диалект.

Виж още: Кой е българинът Александър - новият Мистър Гей Европа?

Явно обаче коментарите не са секнали и след тази публикация, защото последна и нова такава. "Ако всички споделяха снимки на болни дечица и нуждаещи се хора така, както споделят моите снимки, в България щеше да има много излекувани и подпомогнати хора!!! Но вие предпочитате скандала и цирка, пред благотворителността и доброто..."

11 594 26.11.2019

Още от Красивите българки