VBox7 logo

Това ли заслужават феновете?! Мадона се гаври брутално с тях, вижте!

2 243 11.11.2019

 

Времето не чака никого с едно единствено изключение - Мадона. Закъсненията на артистите за концертите им са нещо обичайно, но Мадона е емблематична в това отношение. За нея винаги се чака много. И то с часове.

Срещу това въстана Нейт Холандър, дал над 1000 долара за шоу на Мадона, част от турнето ѝ Madame X. Само че началото на концерта, който трябва да се проведе през декември, е отложено с 2 часа. 

Именно затова Холандър е завел дело срещу звездата и организаторите. И в това той не е сам, в общ иск са се обединили над 500 души. 

Реакцията от Мадона не закъсня. Тя публикува откъс от свой концерт в Лас Вегас, където казва: "Има нещо, което трябва да разберете. И то е, че кралицата никога не закъснява". 

Но това не е обикновена холивудска новина, тъй като интернет общественността застана на страната на недоволните фенове.

"Кралицата никога не закъснява, но и не ти иска над 600 долара за билет. Мария-Антоанета също не е уважавала поданиците си", пише някой си Марк Пърсънс.

"Слушай, обичам те и то от десетилетия... но постоянно да закъсняваш с часове на концерти е напълно непрофесионално и показва неуважение към феновете ти", отговаря ѝ фен. 

Фен, който е бил на концерта във Вегас пък пише, че когато се появила с над два и половина часа закъснение, Мадона не се извинила, а дори обвинила публиката, че е дошла твърде рано. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/madonna/

2 243 11.11.2019

Още от Music Virals