Първият ми скуирт в живота съсипа кожените седалки на колата му 💦

5 396 15.08.2022

Цвети К

Всяка от нас знае кога свършването й е взривяващо и кога просто изпитваме леко удоволствие. Честно да си призная винаги съм мечтала да стигна до точката на най-силния оргазъм за жените, скуиртът. Това е състоянието, в което буквално се празните, а огромни количества течност пръскат навсякъде. Ако не ви се е случвало досега може дори малко да се стреснете, но повярвайте ми – всеки мъж, успял да ви докара до това състояние ще се чувства като Бог в спалнята. 

Виж още: Правих тройка с две от най-известните инфлуенсърки у нас за тайно видео

Август се оказа доста скучен, затова се наложи да звънна на един приятел, който е доста известен столичен мачо и се говори, че мъжкото му достойнство е с впечатляващи размери. Освен, че е бил с доста певици, без да казвам имена, до мен стигна информацията, че така е подлудявал жените в спалнята, че са му се обаждали да го молят за още. Само ще подскажа, че това момче е с необичайно за България име и леко мургав тен, а тялото му е просто великолепно.

Той се съгласи да се видим и след като няколко дни спортувахме във фитнеса, аз му споделих, че ми се прави нещо диво. Също му намекнах в непринуден разговор за секса, че никога не съм свършвала наистина брутално. Видях леката му усмивка, но не каза нищо, а в една петък вечер ме покани да се  повозим на Витоша. Искаше да видим зашеметяваща гледка, но когато стигнахме, той зави към популярен реновиран спа хотел. 

Виж още: Всичко се обърка и преживях истински ужас: Направих си пластична операция на дупето като на Андреа

Имахме резервация, топихме се в джакузито, а аз признавам си пийнах повече от позволеното. След като добре ме разгорещи със спа и мръсни приказки, някъде малко преди полунощ стигнахме до гледката. Той спря колата, изгаси фаровете и веднага започна да ме целува. Каза ми, че сега ще получа това, за което мечтая. Отначало започна бавно само с шептене в ухото ми и пръсти, които влизаха все по-дълбоко в мен, а след това правихме безумно див секс.

Когато мислех, че сме свършили и започнах да се обличам, той каза да не бързам толкова и вкара много дълбоко пръстите си близо до джи точката ми. Започна да се движи толкова бързо и надълбоко, че аз исках да се отскубна, но той не ми даде. Все по-бързо и все по-дълбоко, докато накрая не виках от удоволствие и ми се струваше, че цялата му ръка ще влезе в мен. Изведнъж просто спря, а при последващия рязък тласък започнах да свършвам така както никога преди. Водопадът, който буквално опръска всичко около нас ме накара почти да припадна и да се свлека от кеф в ръцете му, а той само се засмя и каза, че това е нещото, което заслужават принцеси като мен. 

Виж още: Девствена отново?! Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи

Съсипах кожените седалки на колата му, но той ми обеща да ме потърси за още. Тайната, каза ми, в това да накараш жената да скуиртва е  първо да си правил с нея дълъг и изтощителен секс, така че тялото й да е мега изморено, а мозъкът мега предразположен към оргазми и отпуснат, след това всичко е в правилните движения. Обещах му, че ще се върна за същото, защото беше ф-е-н-о-м-е-н-а-л-н-о!

Текстът е художествена измислица на автора и всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Изображение: iStock Photos

Още от Цвети К