VBox7 logo

Бебето при свекървата за 10 дни - защо не?! Джулката ще е модерна майка

74 159 17.01.2020

По време на бременността си Джулиана Гани е качила общо 7 кг., като 4 от тях всъщност са теглото на бебчето! Това споделиха тя и любимият ѝ Илиян Найденов в първото си телевизионно интервю след появата на сина им.

Виж още: Две седмици след секциото и вече е във фитнес! Джулката със стратегия за бърза фит форма

Пред камерите на "На Кафе" младите родители разказаха, че всъщност именно големите размери на бебето наложили Джулиана да роди чрез секцио. Друга причина била, че по всичко личало, че именно навръх Нова година би се случило естественото раждане.

Виж още: Джулката си е у дома, посрещнаха бебчето с приказно парти! Родителите загатнаха и за името

В първите мигове Джулиана у дома била под паника! Самата тя никога не била виждала толкова малко бебче и не знаела как ще се справи с детето. Тогава голяма помощ ѝ оказал Илиян, който изкъпал сина им и му сменил памперса. 

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три жени са кръстили дъщеря си! Какви са страховете им?

Иначе съвсем скоро ще стане факт книгата на Илиян, в който той е разказал тайната на здравословната бременност, при която и плодът приема всичко необходимо за развитието му, и майката не качва твърде много килограми.

Виж още: Златка Райкова разходи бебето и е в топ форма - месец след раждането! Каква е тайната ѝ?

Двамата родители са категорични, че не биха имали проблем да оставят новороденото за десетина дни при някоя от бабите, за да може двамата да заздравят интимните и духовните си взаимоотношения. 

Виж още: Изненада по Коледа: Славея Сиракова показа бременно коремче!

И по друго личи, че двамата ще са модерни родители с модерни разбирания - Джулката няма проблем със следродилни депресии, защото редовно оставя бебето на Илиян, за да може тя на спокойствие да пие кафе с приятелка.

74 159 17.01.2020

Още от Опасни връзки