Ето как Netflix ще се бори с намаляването на броя абонати!

700

Cool News

Netflix пусна нова функция, която ще ви улесни в това да изгоните бившия си или други нежелани потребители от акаунта си.

Функцията „Управление на достъпа и устройствата“ позволява на членовете да преглеждат устройствата, които са предавали поточно от техния акаунт, и дистанционно да излизат от определени устройства, за да прекратят незабавно достъпа.

Виж още: Нова ера за Facebook: Марк Зукърбърг се оттегля от ръководството на Meta следващата година

Изображение, предоставено от Netflix, показва, че новата функция показва кое е устройството,  името на потребителя, местоположението и подробности за последния път, когато е акаунтът е използван.

Новата функция за сигурност е добавена към менюто за настройки и вече е достъпна за всички потребители по цял свят, независимо от това дали имат достъп до услугата за стрийминг в мрежата, iOS или Android.

Изображение: iStock