VBox7 logo

Дара Екимова: От разбито сърце се умира или просто се прави много добра музика!

Тийн сензация прави убийствен кавър на песен на Тото от СкандаУ

6 473 23.09.2018

Запитахме се кое е онова нещо, което кара две толкова различни песни да звучат добре заедно и отговорът всъщност дойде бързо... Дара Екимова! Ако не сте чували името й до сега, то значи имате невероятно добър повод да се запознаете с талантливата дъщеря на Дими от Сленг и Ива Екимова, която успя деликатно да измести Ариана Гранде от любимия ни плейлист. Как се случи това? Добра идея и красиво изпълнение... Впечатляващо е как няколко късчета от хитови песни, съчетани с кадри от деня и нощта в града и любими фрагменти от София могат да създадат усещане за цялост... И някак вече не можем да слушаме "God is a woman" и "Чужди усмивки" отделно! Аранжиментът е на композитора Светлин Къслев, а видеото и монтажът са дело на Борил Петров. 

 

Избрах да направя кавър точно на „God is a woman“ и „Чужди усмивки“, защото… действам със сърцето си и това бяха двете песни, които имах нужда да изпея по начина, по който аз ги чувствам и исках хората да ги чуят така. 

Най-вълнуващата ситуация по време на снимките на видеото беше, когато… снимахме пред “Александър Невски”, защото мястото въздейства по различен начин и беше повече от красиво.

Музиката е равна на талант плюс… емоция, труд и безкрайно много любов.

Имам shame плейлист, в който никой не би могъл да предположи, че си въртя… хахаха, старите песни на Джъстин Бийбър, но нямам shame playlist.

Най-вдъхновяващата песен на всички времена е… Imagine - John Lennon

До сега никога не съм, но бих… eха, ами, не съм се замисляла. Целият живот е пред мен, надявам се, че имам толкова неща, които да направя. 

Ако можех да върна времето назад… не бих го върнала. Всичко се нарежда по най-добрия начин рано или късно.

Ако някога направят филм за живота ми, искам във финалните надписи да пише:… И както Дара Екимова казваше: “От разбито сърце наистина се умира. Или просто се прави много добра музика.”

В училище съм… шегаджийката, хаха.

С една дума София е… дом.

Есента има вкус на… карамелов сладолед, в който някоя мацка с разбито сърце е удавила сълзите си.

Моят Celebrity Crush е… Ариана Гранде.

Искаше ми се да целуна… Джъстин Бийбър, ама той се ожени. 

Падам си по... едно единствено момче.

Любовта трае… надявам се, цяла вечност.

Да бъдеш или да не бъдеш… да бъдеш.

6 473 23.09.2018

Още от интерVIEW