Дани Петканов си присади коса! 4100 присадки по-късно: Колко струва, боли ли, как се прави?

13 665 11.03.2020

Уеб Цитати

Който следи Лудия репортер Даниел Петканов, със сигурност е видял една странна снимка, а от текста под нея е разбрал, че инфлуенсърът си е присадил коса. 

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Във видео семейство Петканови разказват за пътя до Истанбул - как са избрали клиниката, как се е стигнало до проблема и как протича самата процедура. Всъщност проблемът с оплешивяването на Дани Петканов започнал, когато бил четвърти курс в университета. Временно овладял положението с популярни медицински шампоани. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, после замина за Доминикана и нагорещи страстите

Преди няколко години обаче проблемът се задълбочил и тогава започнал да се интересува от процедури по присаждане на коса. Свързал се с най-добрия специалист в България, занимаващ се с проблема, който по-късно го и прегледал. Присаждането на коса обаче щяло да се случи след година, а сумата за процедурата щяла да бъде около 12 000 евро.

Виж още: Какво е най-важното в момента за Крисия? И има ли певицата приятел?

След фризьор обаче Алек му донесла брошура на клиника в Истанбул, която правила консултации и в София. Така Дани Петканов се решил на процедурата, която щяла да струва 1400 евро, независимо от броя на фоликулите, които щели да му присадят.

Виж още: Как е възпитавал Тони Стораро сина си Фики? Гордият баща мечтае и внукът му да е музикант

В истанбулската клиника процедурата продължила шест часа и половина и единственото болезнено нещо било инжектирането на физиологичен разтвор, който трябвало да подуе главата, за да може да се изкарат по-лесно донорските фоликули.

Виж още: Биляна Йотовска заведе семейството си в рая! Впечатли с фит форма, а дъщеря ѝ - с дисциплина

Тях лекарите взели от задната част на главата и присадили, където косата е по-рядка. Направили му общо 4100 присадки. Дали трансплантацията е успешна, ще се разбере след година.

Още от Уеб Цитати