VBox7 logo

Какво е най-важното в момента за Крисия? И има ли певицата приятел?

18 644 24.01.2020

Крисия Тодорова, която преди всички наричаха "дете чудо", вече е... ами "тийнейджър чудо". Крисия вече е в 9-и клас и по нейни думи "не може да се каже, че пубертетът не я тресе".

Виж още: Помните ли Крисия Тодорова? Тя вече не е дете, а красива млада дама!

Пред камерите на "На Кафе" младата певица сподели, че всички констатират, че е пораснала много, но все още я питат дали е на 10 години. 

Виж още: Крисия с равносметка - ако можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

Какво се случва около Крисия? Тя е ученичка, която се е фокусирала изцяло върху себе си, ученето, музиката и вярва, че настоящата година ще бъде изключително успешна за нея. Крисия мечтае да стане голям артист, който да радва хората и да дава много позитивна енергия. 

Виж още: Живот като в концлагер! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата - тъне в лукс

Иначе около нея не всичко е толкова позитивно. Крисия признава, че винаги е била обект на завист - това е било и преди гимназията. Въпреки това Крисия гледа позитивно и на това - не само тя е жертва на завист и завист винаги ще има. По думите ѝ важното е да се гледа позитивно на всичко.

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - защо не?! Джулката ще е модерна майка

Крисия призна още, че няма приятел. Но не, защото е едва 9-и клас, а защото просто зависи от всеки човек кога ще бъде готов за връзка - от това до колко е дорасъл, колко си готов да дадеш на другия. И в този смисъл не е необходима определена навършена възраст, за да имаш връзка с човек.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/krisiyat/

18 644 24.01.2020

Още от Music Virals