VBox7 logo

Деси Слава искрена до болка: За тежката депресия, килограмите и майчинството

48 829 17.11.2019

Поп-фолк певицата Деси Слава роди второто си дете, Борис, в края на 2017 г. След това обаче като че ли певицата изчезна. Е, зарадва феновете с нов хит, както и участия, макар и не много чести, но общо взето  това беше всичко за близо 2 години.

Виж още: Зарадваха Деси Слава с уникално романтичен жест

Междувременно обаче в меддиите се появяваха кадри и твърдения за формата на певицата и за това, че губи битката с килограмите. Именно това, а и още лични въпроси коменита Деси Слава пред телевизия Планета.

Виж още: Ето го сина на Деси Слава! Гордият баща с мили думи за малкия Борис

По думите на Деси Слава едва в послено време намира у себе си воля за диети, макар че и преди пробвала, но просто нямала мотивация. Певицата признава, че излишните килограми преди лесно са я "надвивали". 

Виж още: Синът на Деси Слава - на 1 годинка! Разделени ли са певицата и Благой?

"Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", допълва Деси Слава. 

Виж още: Кога мина това време?! Големият син на Деси Слава стана на 18 г.!

Певицата сподели още, че след като на бял свят се е родил Борис, дълго време е била в следродилна депресия. Първоначално си мислила, че бързо ще се справи с нея, но това продължило над година. "Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало". 

А следродилната депресия при Деси Слава била тежка. Тя се сринала психически, а майчинството някак потискало и артиста в нея. И то въпреки участията, макар че и на тях не била на 100% в кондиция. 

Певицата коментира още разликите между първата и втората й бременност и отглеждането на децата. При тази с Майки до нея била плътно до момченцето. "Дори е имало моменти, в които все едно тя му е била майка, а аз негова сестра. Не бях тази майка, която съм сега. За хубаво или за лошо, това са стечения на обстоятелствата и съдбата. Липсвала съм много на Майки и сега не смятам да го допускам същото с Борис. Не съм го осъзнавала тогава", споделя Деси Слава. 

48 829 17.11.2019

Още от VIP Box