5 признака, че си basic bitch! Постваш селфита от дискотеката, слушаш Тейлър Суифт и още

246 25.09.2022

Да, всички искаме да сме оригинални и „не като другите момичета“. Истината обаче е, че ако следващите пет неща се отнасят за теб, то е твърде вероятно да си basic bitch – или както казваме на български, кифла. Е, #каквопъктолкова!

Снимаш се всяка петък вечер в „Мегами“…

…след което споделяш кадрите във всички социални медии. Всъщност, ако не постнеш снимка на нещо, то все едно не се е случило: фитнесът, обядът с приятели, посещението в кварталния супермаркет… Все неща, за които интернет трябва да знае!

На този етап свалките с „лоши момчета“ са ти нещо като хоби…

…като под „лоши момчета“ имаме предвид просто набити типове с емоционалната интелигентност на джапанка. Нищо де: постоянно разбитото сърце те кара да се чувстваш като главна героиня в романтичен филм, а и ти дава тема за разговор с приятелки!

Пристрастена си към латетата от по 6 лева в Starbucks…

…а това как поръчваш кафето си („Карамелено капучино с бадемово мляко, моля!“) на практика е част от характера ти. Разбира се, кофеиновите напитки често са главен герой в Instagram постовете ти, придружени от половин дузина хаштагове.

Виж още: Цялата драма около Don’t Worry Darling: Най-скандалната кино премиера тази есен! 

Маските за лице са ти основен метод за справяне с проблеми…

…наред с ароматните срещи и посещенията при маникюристката. В общи линии всичко, което може да бъде сложено в графа „грижа за себе си“, се брои за продуктивно… нали?

Слушаш Тейлър Суифт…

…и всякакъв тип депресарска музика, а след това постваш псевдо-проникновени цитати онлайн – бонус точки, ако са свързани с бившия ти!

Изображение: https://www.instagram.com/taylorswift/
iStock

Още от Ралица Петровa