Цялата драма около Don’t Worry Darling: Най-скандалната кино премиера тази есен!

450 23.09.2022

Филмът Don’t Worry Darling вече се превърна в тема номер едно на клюкарските хроники, въпреки че премиерата му беше буквално преди часове. Причината? Неспирните разпри между режисьорката Оливия Уайлд и актьорския състав на лентата. В случай, че сте пропуснали драмата (или просто като нас сте силно объркани от нея), по-долу обобщаваме всички детайли:

За какво става дума?

Don’t Worry Darling е психологически трилър, чието действие се развива през 50-те години на миналия век, а главните персонажи се изпълняват от Флорънс Пю и Хари Стайлс. Проектът е втори за бившата актриса Оливия Уайлд, чиято половинка в реалния живот е не друг, а самият Хари. Главната мъжка роля във филма почти отива у Шая Лебьоф преди Оливия да назначи любимия си: това е важен детайл, когато става дума за скандалите около лентата.

Виж още: ТЕСТ: Познаваш ли паричните единици на страните по света? 

Флоренс VS Оливия

Първите слухове за разпра между Флорънс Пю и Оливия започнаха това лято, когато фенове забелязаха, че Флорънс не промотира филма като останалите актьори. Анонимен източник докладва пред сайта Page Six, че актрисата не харесвала Оливия заради аферата ѝ с Хари Стайлс. Според статията, режисьорката започнала романса си с десет години по-младия Хари, докато още била обвързана с актьора Джейсън Судейкъс. По тази причина интимните отношения между Хари и Оливия на снимачната площадка изглежда възмутили Флорънс.

Лъжливото овчарче

Месец по-късно Оливия си навлече гнева на още един актьор, свързан с лентата – Шая Лебьоф. В интервю за Variety тя коментира обстоятелствата около напускането му, отбелязвайки, че „процесът на работа на Шая не съвпаднал с [нейния] работен етос“. Мнозина разтълкуваха това изказване като намек, че тя е уволнила актьора от продукцията. Репликата обаче се обърна срещу нея, когато Шая отрече твърдението и пусна в интернет копие на имейл от Оливия, в който тя го моли да се върне на работа. И ако това не бе достатъчно лошо, то в имейла режисьорката прави и саркастична шега по повод Флорънс Пю, отсичайки, че „ще постави Мис Фло на мястото ѝ“.

Каквото стане във Венеция

Флорънс така и не коментира слуховете по адрес на нея и Оливия, но до ден днешен има само една публична изява, свързана с филма – на Фестивала във Венеция. Наблюдателни фенове и папараци коментираха, че отношенията между двете дами на премиерата изглеждат неловки. Всъщност в интернет изтече клип, на който дори Хари Стайлс игнорира Оливия на червения килим – факт, който предизвика слухове за раздяла между двамата.

Не знаем каква, в крайна сметка, е истината, но едно е сигурно: ако Don’t Worry Darling е поне наполовина толкова заплетен, колкото слуховете около премиерата му, то ще ни трябват пуканки!

Изображение: https://www.instagram.com/dontworrydarling/
https://www.instagram.com/oliviawilde/

Още от Ралица Петровa