Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок

7 836 27.06.2022

Цвети К

На всички ни се е случвало да имаме приключения в спалнята, които не са за разказване, но това, което преживях миналата година наистина беше скандално. Сърби ме езика да издам името на известния мъж, с който се озовах в едно легло, но не мога да го направя. Само ще спомена една кодова дума – кеч мания. Този човек е с уникална кариера и рядко пристига у нас, а аз съм му заклета фенка от малка. Когато обаче най-добрата ми приятелка – управител на един от най-звездните хотели у нас, в който отсядат всички американски знаменитости ми се обади, че го вижда точно пред нея да пие кафе в лобито започнах да крещя от вълнение.

Виж още: Бившият на Сузанита я опроверга: Нямам и капка вина, не съм лош човек, душата ми е чиста! 

Тя ми каза, че той ще е там поне три дни, така че ако искам да го видя трябва да побързам. Разбрахме се да отида на вечеря в ресторанта, като тя ми потвърди, че с екипа му ще хапват там тази вечер. Никога не съм се старала толкова много да изглеждам умопомрачително. Сложих дълга сребърна и блестяща вечерна рокля с гол гръб, обух най-високите си обувки и добавих най-скъпите си обеци. Исках да съм класна, изискана и изключителна. Когато ми отвориха вратата в ресторанта, дори моята приятелка ахна. Тя ме беше сложила сама на маса точно до тяхната компания, а минавайки оттам всички се обърнаха. 

Виж още: Шок: Благой Георгиев - с анцуг на сватбата си! Съсипаха младоженеца с коментари

Поръчах си от любимото шампанско и преминах в изпълнение на моята мисия. Погледнах към него с котешкия си поглед, изпуснах си неволно вилицата и елегантно се наведох, така че да се разкрие гледка към голия ми гръб и страхотни крака. Той се усмихна и погледна срамежливо надолу, но толкова хора се снимаха с него и го молеха за автографи, че цялото му внимание беше заето. Вечеряхме около час един срещу друг, а после той стана и си тръгна с компанията си. Когато мислех, че тотално съм се провалила и поисках сметката с изненада установих, че е платена, а сервитьорът ми подаде дискретно визитна картичка. На нея беше написано името му, номера на стаята и час, който беше около полунощ.

Цялата изтръпнах, отидох при моята приятелка, а тя ми уреди страхотна стая в хотела, където си взех душ и изчаках да дойде срещата. Боса отидох до стаята му по мекия килим и почуках. Отвътре дори не ме попитаха кой е. Вратата се отвори, а аз го видях току що излязъл от банята само по хавлия. „Извинявай за директната покана, но нямаше как по друг начин, дано не съм те обидил. Радвам се, че дойде“ – това беше единственото, което ми каза. Аз се представих, той наля по питие и директно ме попита дали да си свали хавлията. Аз само кимнах в знак на съгласие, а след това направо онемях. 

Никога в живота си не съм виждала толкова огромен член. Сигурна съм , че това е мъжът с най-големия атрибут в цяла България, пред който дори аз се изчервих. Той попита дали това, което виждам ще е проблем, а аз казах, че предстои да разберем. Последва нещо, което е неописуемо. Ще кажа само това – нито с уста, нито по друг начин аз успях да се справя с това чудовищно достойнство. В момента, в който влезе в мен имах чувството, че ще припадна. Силните му ръце и дълбоки тласъци ме побъркваха, а при всяко проникване аз крещях и стенех както никога до сега. Бях мокра и възбудена до лудост. Спирахме често, но успяхме да си доставим велико удоволствия. Имах нужда от три дни след това, за да се освестя, но ще кажа само едно – това трябва да се изпита поне веднъж в живота, а аз нямам търпение за още.

Изображение: iStock Photos

Още от Цвети К

Правих тройка с две от най-известните инфлуенсърки у нас за тайно видео
Всичко се обърка и преживях истински ужас: Направих си пластична операция на дупето като на Андреа
Пробвах се за певица в Пайнер! Озовах се в леглото на продуцент, докато жена му беше там
Девствена отново?! Нарочно не правих секс цяла година и няма да повярвате какво се случи
Бях с кечиста с най-големия член в България и преживях истински шок
Как изгубих девствеността си от приятел на баща ми?
Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките
Цялата истина: Как най-добрата ми приятелка прелъсти Виктор Стоянов преди всички останали
Женски бой заради един от най-желаните ергени в София – разказвам от първия ред
Влязох в бизнеса, за да проверя по колко на час вземат елитните компаньонки в България
Най-срамната ми секс история: Бях на суинг парти с известен български бизнесмен в Лондон
Отмъщението се сервира студено! Виж как казах на жена му, че сме заедно и го съсипах тотално
Отидох на уроци по орална любов и останах изумена!  Виж как го правят истинските мацки
Как спах с гаджето на най-добрата ми приятелка на участие на Меди
Мамините момченца не са за изпускане! Виж как го промених изцяло за един месец
Как се озовах в леглото на женен и известен мъж след петъчна нощ в Plazza
Виж как този път ти да спечелиш играта, когато той се появи след много години
Код червено: Пазете се от такива мъже, те са сексуални хищници
Три трика, които подлудяват мъжете в леглото
"Дневникът на една кучка": Как да спечелиш един мъж със собствените му номера!