Коя е ролята, която промени света на Михаела Павлова? Отговор от първо лице - вижте ТУК!

6 870 07.09.2020

Следвай ме

Чаровната Михаела Павлова е на гости на Илиян в новото видео от ексклузивната поредица на „Следвай ме“. В сезон 4 и 5 на сериала, тя се превъплъти в ролята на Изабела, а героинята ѝ определено успя да поднесе на аудиторията много напрегнати моменти и бързо се превърна в любимка на всички. 

„Това беше още една възможност да изпитам себе си и мисля, че успях да анализирам добре героинята си и същевременно да придам истинност на образа.“, казва тя.

Повече от година Мишето вече е в ролята на майка и споделя, че светът ѝ вече коренно се е променил. От няколко месеца тя е и водеща на видео поредицата „Ох, на мама Stories”, където се среща известни български личности, които споделят моменти от своя опит като родители.  

Относно „Следвай ме“, Михаела споделя, че първият ѝ снимачен ден, като част от актьорския състав на сериала, е бил доста кратък, тъй като е имала да снима само една сцена. Въпреки това обаче, времето, което е прекарала с екипа на проекта ѝ е било достатъчно, за да разбере, че ще се харесат. 

За Мишето танците и актьорството вървят ръка за ръка и винаги са ѝ били в помощ във всяко предизвикателство, в което се впуска. Споделя, че от малка е на сцената и че към момента нещата в професионален план ѝ се случват постепенно. Всъщност именно танците и актьорското майсторство са ѝ помогнали да започне да участва в телевизионни и онлайн продукции и проекти. 

Мишето вярва, че я очакват още много нови проекти, с които да докаже на самата себе си, че може да бъде добра в различни поприща.

 

Още от Следвай ме

От футболист в актьор: трансформацията на Васето, която обърна живота му
Коя е ролята, която промени света на Михаела Павлова? Отговор от първо лице - вижте ТУК!
Нов член в семейството на Никол! Кой е той - вижте ТУК!
Как се снимат любовни сцени в сериал? Вижте отговора ТУК!

Собственикът на клипа не желае коментари.