Напук на всички всички жени: Тина от "Един за друг" брани мъжа си със зъби и нокти

2 156 18.08.2022

Social Virals

Без никакво съмнение Тина и Станимир ще си останат едни от най- запомнящите се участници от риалити предаването „Един за друг“ за всички сезони. Двамата са заедно още от гимназията и продължават да поддържат пламъка на любовта помежду си все така силен. 

Виж още: Ива Кузманова е бременна? Ето как инфлуенсърката се издаде

От години риалити звездите живеят и работят в Англия, тъй като събират пари, за да могат да се върнат в България и да си построят така мечтаната къща. През последните месеци двамата едва успяват да намерят време за малко почивка от толкова много професионални ангажименти.

Виж още: Welcome to Bulgaria: Кристиан Костов пусна песен - чужденците са във възторг, българите го хейтят

Преди около година двамата вдигнаха страхотна сватба точно като от приказките. Едва ли има човек, който не би обърнал внимание на вълшебната им фотосесия. Истински щастливци. 

Виж още: Hot girl summer! Дъщерята на Ванко 1 намери време за почивка и показа топ форми на плажа

Покрай предаването със сигурност много фенки са започнали да обикалят около Станимир, но Тина и до ден днешен пази яростно половинката си в живота. В личния си Instagram профил тя пусна тяхна обща снимка, а описанието гласи: „Мойййййййй“. Личи си, че е щастлива от факта, че това е нейният мъж и иска до го запази завинаги за нея.

Изображение: https://www.instagram.com/tina.chakarov/

Още от Social Virals