VBox7 logo

Започва обратното броене! Биляна Лазарова влезе в седми месец, показа бременно коремче

6 730 18.03.2020

Коронавирусът прикова вниманието ни и направи всяко останало събитие да бледнее и да изглежда второстепенно. А не трябва да бъде така. Това ни напомни професионалната фотосесия на модела Биляна Лазарова, която не просто е бременна, а вече е влязла в седмия месец на бременността си:

Виж още: Биляна Лазарова изненада всички от Доминикана - в напреднала бременност е!

"Цялото ми сърце. Моята първа рожба", пише тя под снимката и допълва, че това малко от красотата на живота в тези мрачни дни. Биляна пожелава на всички да бъдат здрави. 

Виж още: Джулката стяга сватба! Силиконовата красавица избира рокля за най-щастливия ден

Още снимки на бременната Биляна откриваме и в профила на фотографа, направил снимките, за да се убедим, че тя е прелесна. 

Виж още: 100 Кила си избира костюм! Фенки предлагат да обяви кастинг за дама на бала

Че Биляна Лазарова е бременна, стана ясно в началото на февруари, когато публикува снимка в Instagram от пътуването ѝ до Доминикана с годеника ѝ.

Виж още: Синът на Фики стана на 2 годинки! Цялото семейство - на щуро детско парти в оранжево!

Бебчето ще е момче. Биляна и мъжът до нея се сгодиха през ноември месец на миналата година, когато тя се похвали с пръстен с диамант.

Виж още: Биляна Йотовска заведе семейството си в рая! Впечатли с фит форма, а дъщеря ѝ - с дисциплина

Наскоро Биляна Лазарова пък благодари на всички, които са си останали вкъщи и заради това магазините и пътищата са празни, а след това заяви, че "маниакалното поведение" на хората е по-опасно от вируса. И завърши с това, че е плашещо, че заради вируса хората са започнали да си мият ръцете.

6 730 18.03.2020

Още от VIP Box