VBox7 logo

Вече официално: Нова звездна двойка у нас! Кой е мъжът до Златка Димитрова?

16 958 02.12.2019

Вече ви разказахме за пищния купон за рождения ден на една от най-популярните плеймейтки у нас, този на Николета Лозанова. Сред гостите бяха много популярни личности от родния шоубизнес. 

Виж още: Като сватба: Николета Лозанова вдигна пищно парти за ЧРД! Ето кои звезди бяха на купона

Сред гостите на бляскавото събитие беше и плеймейтката Златка Димитрова, която хем впечатли всички със секси визия, хем не изненада никого с нея.

Виж още: Един джентълмен на 3 г.! Златка Димитрова празнува рождения ден на Миро с откровения

Изненадата дойде от друго, макар и отново от Златка. Става въпрос за мъжа, с когото тя беше на партито:

Виж още: Топ 7 на най-знаковите двойки от VIP Brother, награбили се в Къщата

Това е един от най-популярните фитнес инструктори у нас, Кирил Танев. На партито двамата са демонстрирали близост, уловена не само на тази снимка от профила на Танев, но и от story в профила на Златка Димитрова, което за съжаление няма как да ви покажем, тъй като минаха 24 часа от неговото публикуване и вече не съществува.

Виж още: Начинът, по който се целувате, казва всичко за връзката ви! Разберете какво!

Че Златка Димитрова и Кирил Танев са заедно, се говореше отдавна. Всъщност повод за публикации по темата даде тази снимка в профила на спортиста:

Виж още: Бившата на Лазар Ангелов се издържа от Instagram. Как живее днес?

В текст под снимката треньорът остави цитат, който гласи, че приятелят е този човек, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето и те приема, какъвто си. Златка пък му отвръща, че вече са повече от приятели. Преди това пък той публикува и колаж:

Всъщност Кирил Танев вече е общински съветник в Бургас, а от локациите, на които Златка се отбелязва, разбираме, че вече и тя трайно се е установила там.

Още преди да стартира проекта си, посветен на хранителни режими и тренировъчни планове, Златка Димитрова редовно препоръчваше Кирил Танев на своите последователи за съвети за хранене и спорт.

16 958 02.12.2019

Още от Красивите българки