VBox7 logo

Джулката направи погача на сина си! Как успя да си навлече критиката на хейтърите и на празника?

28 539 10.02.2020

Минаха 40 дни, откакто Джулиана Гани стана майка, а това означава само едно - време е за традиционния ритуал погача и първа снимка на сина ѝ! 

Виж още: Джулиана Гани роди навръх Нова година! Публикува мила снимка с бебчето...

Такава се състоя, а темата на партито е била "Семейство Флинстоун". По традиция на ритуала не е присъствал таткото, Илиян Найденов, но пък е пуснал снимки от празника. "Чух, че било много яко, но не видях, защото ме изгониха. Имал си (бел. ред. - синът) 20 орисници, подаръци ритуали", пише Илиян и допълва, че с бащите пили кафе от автомата до кръстовището.

Виж още: Ива Русинова стана майка за първи път! Младата майка с емоционални думи към най-близките

Самото тържество, по думите на Джулката, е било забавно, щуро и красиво. Заглавната снимка на поредицата от кадрите е момент, в който Джулката се е надвесила над сина.

Виж още: Емоционален февруари за Венета Райкова с три важни събития и все около сина ѝ Патрик

Тази снимка провокира поредица от коментари, на които се наложи да отговаря. "Ще помоля комплексари, извратеняци и тесногръди хора да не оскверняват публикацията ми", обърна се към критикуващите Джулката. 

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Джулиана Гани стана майка навръх Нова година. Новината съобщи няколко дни, след раждането на бебчето. По време на изписването от болницата Алекс Петканова, която беше там, издаде, че момченцето е кръстено Давид. 

Виж още: Преслава умилява Instagram със снимки на Паола! Вижте как певицата проговори бебешки език!

Че Джулиана Гани е бременна, стана ясно по време на участието ѝ в "Маскираният певец", където стана ясно, че в продължение на 7 месеца е успяла да скрие този факт. 

28 539 10.02.2020

Още от Cool News