VBox7 logo

Звездните раздели и разводи на 2019 г.! Скандали, сълзи, дела и слухове в родния шоубизнес

52 837 20.12.2019

През годината се случиха наистина доста неща на всички ни. Родните знаменитости не правят изключение. Днес ще припомним някои от най-шумните и емблематични раздели на популярните лица у нас.

Десита и Денис Теофиков

Тяхната раздяла е от началото на годината. Причината за раздялата, която се лансираше, е изневяра от страна на Денис. Той често се снима с различни момичета, докато фотосите на Десита най-често са работни или селфита.

Виж още: Драма разтърси поп-фолка: Десита и Денис Теофиков скъсаха! Кой на кого изневери?

Зара от Big Brother

Риалити героинята беше омъжена за австралиец. Двамата се разделиха през есента, като тя лично потвърди пред нас за раздялата. 

Виж още: Сълзи и палми: Раздели ли се Зара от Big Brother със съпруга си?

Теди Велинова и д-р Енчев

Двамата бяха заедно повече от 8 години и имат две деца. Обявиха новината с официално писмо, за да избегнат медийни спекулации. След раздялата Теди изтри всички снимки от Instagram профила си.

Виж още: След раздялата: Теди Велинова с честитка за сина си, но от дома на д-р Енчев?!

Луна и Горан

Връзката им беше странна, но пък завърши дори още по-странно. Двамата се запознаха покрай снимки на клип на Луна, а се разделиха след обвинения от нейна страна, че Горан е наркоман, крадец и какъв ли още не. А само дни преди раздялата двамата мечтаеха за наследник.

Виж още: Какъв скандал! Луна заряза Горан - бил наркоман, откраднал ѝ телефона... и не само!

Андреа и Кубрат Пулев

Новината беше очаквана, макар че развълнува всички ни. Появи се в профила на Андреа, а публикацията бързо беше изтрита след това. Въпреки това обаче Кубрат я потвърди пред Gong.bg.

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

Райна и Валери Тюлеков

Връзката им продължи близо 1 година. Общите им снимки изчезнаха от профилите и на двамата. "Не ми звъни, не ми пиши", "Търси ме в твоите спомени", "Да се върна при тебе не ме моли", пишеше под поредица от снимки в профила на поп-фолк певицата.

Виж още: Краят на един романс: Раздели ли се Райна с приятеля си? Певицата със странни послания

Валери Божинов и Биляна Дол

Новината дойде от Instagram профила на Биляна Дол. От нея стана ясно, че причината е изневяра от страна на българина. Сръбкинята припомня много достижения на Божинов, които е постигнал благодарение на нея. По-късно се появиха твърдения, че двамата пак са се събрали, но официално не е потвърдено.

Виж още: Смут на Балканите: Божинов и Биляна Дол май са се събрали? Въпреки обидата...

Софи Маринова и Гринго

 

Двамата се ожениха в началото на годината, а в нейната среда се разделиха. После пак се събраха. Но раздялата си беше факт.

Виж още: 5 месеца след сватбата: Софи Маринова се разведе, Гринго я биел!

52 837 20.12.2019

Още от Опасни връзки