Новите деца на известните – те не искат да са под светлината на прожекторите, но всички ги обожават

2 152 19.08.2022

Свикнали сме под светлината на прожекторите да са обичайните заподозрени – звезди, певици, инфлуенсъри и бизнесмени. Откакто обаче социалните мрежи са ни пред очите всеки ден, децата на известните станаха дори по-популярни от тях. Виж за кои говорим:

Дарина Радева – малката президентша
Когато Румен Радев встъпи във власт, най-обсъждана беше съпругата му, заради неподходящите тоалети и прически. От известно време на прицел е дъщеря му Дарина, която сякаш никой не беше виждал преди това. Напоследък обаче Дара е толкова популярна, че последователите й в социалните мрежи растат главоломно. Дълги крака, къдрава коса, плътни устни – малката президенша е истинска красавица, която ни напомня на супер модел. Сигурни сме, че й предстоят бляскави моменти, а най-хубавото е, че тя засега не е залитнала по звездоманията. Дано да си остане така!

Божидара Йонова – сърфистка и стилистка
Дъщерята на Белослава беше забранила категорично на майка си да я споменава в интервюта и телевизионни участия и се криеше от известността, като дявол от тамян. Когато порасна Божидара стана страхотна красавица с къдрави коси и сериозен характер, изнесе се да живее с приятеля си, а освен всичко друго създаде собствен бранд дрехи. Малката Йонова е хванала здраво живота си в ръце и по всичко личи, че освен сърфа, модата и пътуванията смята да гради кариера съвсем сама. Браво за това!

Теодора Димитрова – огън, като майка си
Дъщерята на певицата на народа – Ивана все пак последва майка си в шоубизнеса, но от другата страна. Теодора завърши режисура и с гордост режисира и помага на Ивана за повечето от клиповете й. Теди е станала красива млада жена, а Ивана е благодарна, че е укротила болните си амбиции, с които е задушавала малката години наред.

Изображение: https://www.instagram.com/dari.radeva/, https://www.instagram.com/bo.jidara/, https://www.instagram.com/ivana_music_bulgaria/

Още от Милена Робертова