Най-доброто от вълнуващото събитие на Edna.bg!!

673

На 5-ти декември се проведе четвъртото специално събитие на дамския сайт Edna.bg, което носеше името „Историите на Edna жена: Сценарият на живота“. То събра на едно място стотици читатели на сайта и почитатели на три от най-обичаните български актриси.

Стефания Колева, Милица Гладнишка и Йоанна Темелкова разкаха за вълнуващия живот на актрисите зад кадър, как се създават любимите на всички екранни образи, за магията на киното и театъра, таланта и вътрешния свят на твореца.

Трите актриси разкаха откровено за емоциите на сцената, изкуството да заживяваш в различни роли и колко вълнуващ и непредсказуем е понякога сценарият на живота.

Стефания, Милица и Йоанна успяха да разчувстват публиката, да я разплачат (но от смях) и подариха на всички една незабравима вечер, изпълнена с разговори за силата и таланта на жените!

Вижте в специалното видео най-интересните, забавни и силни моменти от екслузивното събитие.

Актрисите разкриха кой пръв е забелязал таланта им и ги е насочил към тази професия, какви са трудностите, които стоят пред един актьор, както и много любопитни и забавни моменти от професионалния им път. 

Трите дами разказаха какво друго са работили, в какви комични ситуации са попадали заради професията си и какво ги вдъхновява, когато излязат на сцената.

Уютно място, приятна компания, снимки за спомен, много усмивки и среща с три невероятно талантливи жени, които говорят за пътят на актьора и магията на тази професия- това са малка част от акцентите на специалното събитие на Edna.bg.

Стефания Колева разкри любопитния факт, че не винаги се е занимавала само с актьорска професия:

"Имах период, в който нямах работа в театъра и преподавах в една детска градина, а след това започнах и начална педагогика."

Йоанна Темелкова пък разказа интересна история за това как е получила ролята на Ния Туджарова в култовия сериал "Под прикритие":

"Бяхме на плаж, пека се и аз и ми звъни телефона. Канят ме на гастинг за "Под прикритие". А аз бях голям фен. Никога не съм допускала, че мога да участвам в този сериал. Бях готова веднага да се върна за кастинга, а ние бяхме в Гърция, втори ден на море. Все пак ме изчакаха да си изкарам почивката и се явих на кастинга."

Милица сподели за емоциите, които ѝ носи сцената:

"Изкуството лекува и обичам живата връзка с публиката. Карам хората да чувстват какво ли не, а те ми връщат енергията. Получаваш директно енергия и това ме кара да се чувствам добре, желана, обичана. Случало ми се е да изпадна в отчаяние, а имам концерт и си казвам "Къде отиваш да пейкаш, има ли смисъл" и се сещаш за всички тези хора, заради които отиваш на сцената. Че те са добри, че са помогнали на някой в беда, че нищо не е така отчайващо, нищо не е свършило. Винаги има един добър човек, заради когото си заслужава да излезеш на сцената."

Освен че успяха да научат редица интересни неща и неподозирани подробности за работата на актрисите, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично своите въпроси към дамите на сцената.

"Историите на Edna жена: Сценарият на живота" бе четвъртото от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а през следващите месеци предстоят още интересни изненади!

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!

Коментари 0

Собственикът на клипа не желае коментари.

Лична история: Да си отгледан от две гей майки е благословия 🤩
15-минутният град: Голямата нова теория на конспирацията😲
БЪЛГАРИН СЪЗДАДЕ КОМИКС ЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ 😲😲😲
POKÉMON СЕ ЗАВРЪЩА
ПРЕЗ 2026 ОЧАКВАМЕ ИГРА "ПАРАНОРМАЛНА АКТИВНОСТ"
СЕМЕЙСТВО FERRAGNI СЕ РАЗВЕЖДАТ
ХИТЪТ НА БИОНСЕ УДАРИ ВЪРХА
6 пъти, в които Мона Лиза е станала жертва на вандализъм и кражби
Искаш ли рокля като на Дуа Липа??
ТОП 10 успели българи, които не са известни сред обществото!🤩
Българската платформа за изкуствен интелект излиза на 3 март!⚪🟢🔴
Кой донесе първи медал за България на световното първенство по борба?💪
Жените в сянката на насилието 🛑
Колко е трудно да си гей или трансджендър в Индия!😨🧐
10 вдъхновяващи инфлуенсърки, които ни учат на по-добър живот🤩
Хванаха малко момиче да управлява кола под надзора на баща си😱😲
LGBTQ+ общността има нужда от по-голяма защита в онлайн пространството!
Птичият грип застрашава и пингвините на Антарктика!
Тя е "ЕКОСЕКСУАЛНА", но има ВРЪЗКА С ДЪРВО 😳🤯
Защо човек не може да се качи на върха на Статуята на Свободата?
Изумителната причина, поради която логото на Apple е отхапано🍏😲
Призрачният град Сентралия гори повече от 60 години!
Коя е най-малката непризната държава в света?Вижте😲
Жената с най-малката талия на света!
Ето как би изглеждала Земята, ако целият лед се разтопи!🌏😱
Откриха запазен древен човек- учените, разбраха какво е ял преди насилствена смърт!😱
Цял свят гасим осветлението за час в 20:30 на 23 март!