VBox7 logo

Момиче за пример: На нея просто не ѝ пука! Пълничка инфлуенсърка ни учи на много

7 318 19.09.2019

Да си различен в училище или като цяло сред деца не е никак лесно. Различните са обиждани, тормозени, а резултатите от това са наистина тежки за детската психика. 

Това със сигурност го знае и Мег Голдбергер, която често криела едрото си тяло в торбести дрехи. Но съучениците не спирали да я наричат Мис Пиги.

Само че днес 21-годишната британка не просто не се срамува от килограмите си, даже се гордее.

Мег започнала да се включва и в конкурси по красота, като дори не се притеснява от кръговете по бански костюм.

 

Инфлуенсърката разказва, че не ѝ е било никак лесно да заобича тялото си заради всички подмятания в училище, но днес е по-уверена отвсякога и обожава всяка своя извивка.

"Момче в училище ми каза веднъж, че фамилията ми трябвало да бъде не Голдбергер, а Голдбургер", разказва тя пред DailyStar. 

"Това ме засегна и бях разстроена в продължение на дни. Тогава бях на 13 години", допълва още тя.

Такива коментари я карали да си седи вкъщи, а когато излиза, да е с широки дрехи, в които да не личат формите на тялото ѝ.

През 2015 г. Мег се записала на 3-дневен курс по личностно усъвършенстване с фокус самочувствие за външния вид. На тези семинари тя се запознала с две жени, които променили начина, по който възприема и света, и себе си.

По-късно избрала и своите инструктори, с които да осъществи мечтата си - да се яви на конкурс за красота.

Явява се на не един конкурс, печели някои от тях, но най-много се гордее с лентата от Мис Извивки, където се запознала с още самоуверени плюс сайз състезателки.

Към момента Мег е модел на плюс сайз линията на известен сайт за дрехи.

7 318 19.09.2019

Още от Extraordinary people