VBox7 logo

Обратно броене: Джулката ражда скоро, не излиза от фитнеса и още - има ли паника?

39 067 13.11.2019

 

Около месец остава, докато на бял свят се появи първият наследник на Джулиана Гани и приятелят ѝ, финтнес инструктора Илиян Найденов.

Виж още: А половият живот? Джулиана Гани с откровения в началото на осмия месец от бременността

В поредица въпроси и отговори на последователите си, Джулиана Гани повдигна мъничко завесата на своята бременност. Така например силиконовата красавица сподели, че въпреки че вече е в режим на обратно броене, няма паника и страх, а точно обратното - трепетно очакване.

Виж още: В седмия месец, а е качила едва 3 кг.?! Джулиана Гани с режим и по време на бременността

Самата Джулка отговори на феновете си под формата на видео, като се вижда, че то е записвано във фитнес зала. Вероятно затова някои от въпросите бяха за тренировките и дали като цяло фитнесът не пречи на бременността.

Виж още: Куриоз: Няма да повярвате как Джулката разбрала, че е бременна!

Но Джулката беше категорична: не просто редовните тренировки не пречат, но и помагат за по-лека бременност, както и за здравето на майката и бебето. Е, разбира се тези упражнения са специални, като в предишно видео беше споделила, че набляга на упражнения за гръб и не прави такива за корем.

Виж още: Ето я и бременната Джулиана Гани! С годеника й обясниха защо са криели, че чакат бебе

Иначе Гани за пореден път отказа да каже какъв е полът на бебето, но пък обеща скоро да го направи. То пък било заченато на остров Бали.

Както е известно, Джулиана Гани не е показвала бременния си корем все още, но пък увери, че има заснета фотосесия, за която търсят списание с подходящ профил, в което да се появи.

Наскоро Джулката и Илиян гостуваха на Александра и Даниел Петканови, на които бъдещата майка кумува във VIP Brother. Там те разходиха малкия Габриел, подготвяйки се за бъдещата среща с първородиня им наследник.

39 067 13.11.2019

Още от Cool News