VBox7 logo

Куриоз: Няма да повярвате как Джулката разбрала, че е бременна!

38 512 14.10.2019

 

Джулиана Гани е бременна в седмия месец и е качила едва 3 килограма досега. Това е ясно в цялата история с бременността на модела и звезда от уеб сериала "Салонът".

Как обаче е разбрала, че е бременна? Оказва се, че историята е повече от комична. Джулката и Илиян отишли заедно на гинеколог, като малко след започването на прегледа лекарят повикал и Илиян в кабинета.

Той започнал да си гледа разни неща в телефона, когато дочул, че лекарят ѝ казва, че... е бременна!

Новината дошла като гръм от ясно небе, защото Джулката имала изключително нередовен цикъл и съмнения за поликистозни яйчници. Очаквала да ѝ изпишат хапчета, а лекарят ѝ показал точица на екрана. Тя първоначално си помислила, че това е киста.

Впрочем подобна е и историята на модела Александра Петканова. При преглед при лекар тя чула, че има "сакче", което предвид нередовния си цикъл и всички смущения около него, решила, че е нещо, което трябва да лекува. 

Иначе Джулката и Илиян не разкриват засега пола на бебето, но признават, че и двамата са имали предпочитания. Той е искал бебчето да е момче, а тя - момиче. Чие предпочитание ще бъде "удовлетворено" предстои тепърва да разберем, въпреки че те отдавна са наясно.

А как ще роди моделката? Първоначално искала да е секцио, тъй като чувала, че това е модерният начин. Но пък всички приятелки на Джулката, както и майка ѝ, родили по естествен път. И сега е категорична - няма по-хубаво от това, което е измислила природата.

 

Освен това бебчето вече има избрано име. Двамата обаче отказват да го разкрият, защото така в крайна сметка ще се разкрие и полът на бебето.

38 512 14.10.2019

Още от Celebrity Box