VBox7 logo

Нашумяла турска актриса разказа тайната на красотата си! Коя е най-голямата ѝ грешка?

6 235 28.02.2020

Йозге Йозпиринчджи е едно от най-актуалните имена на актриси в съседна Турция. В момента я гледаме в ролята на Бахар в сериала "Една жена" по Diema Family, но за скромната си възраст вече има десетки роли на малкия екран, както е и рекламно лице на популярни марки.

Виж още: Турската Моника Белучи си изпати от ботокс! Нургюл Йешилчай вече не прилича на себе си

И има защо - освен че е страшно талантлива, Йозге е и невероятно красива. Как обаче се поддържа актрисата? Всъщност Йозге държи на естествената си красота и е фен на минималните корекции по женското тяло. 

Виж още: Любима турска актриса каза ''да'' на приказна сватба в курорт! Вижте прелестната Дениз Байсал

Пред турския Сабах актрисата признава, че е си е слагала ботокс в челото и това е било голяма грешка. "Играех в комедиен сериал. Трябваше да направя изненадано изражение, но само веждите ми се мърдаха. Много се ядосах на себе си", признава красавицата.

Виж още: Турската Моника Белучи разкри вълшебния коктейл, който я стопи! Изглежда по-млада отвсякога!

Добрата си форма Йозге дължи на йогата, която практикува всеки ден, дори и по 10 минути, ако те може да отдели повече време. 

Виж още: Хазал Кая стана майка на момче, актрисата роди въпреки болест

Признава, че е суетна и често се заглежда в мимическите бръзки, които се виждали и на екран. "Често се гледам и се чудя "това око не е ли по-голямо от другото". Но в крайна сметка актрисата е категорична - трябва да се харесваме, каквито сме.

Виж още: Любимка от турските сериали вдигна бебешко парти! Хазал Кая ражда до дни!

"Една жена" е един от малкото сериали от нас, които са абсолютно нови и в Турция. Въпреки че снимките му започват през 2017 г., той се появява на малкия екран през 2020 г.

6 235 28.02.2020

Още от Най-яките мацки