VBox7 logo

Любимка от турските сериали вдигна бебешко парти! Хазал Кая ражда до дни!

3 907 08.11.2019

Съвсем, съвсем мъничко остава, докато любимката от турските сериали Хазал Кая ще гушне първородното си бебче.

Виж още: Любимка от турските сериали с бляскава сватба, вижте снимките!

Актрисата е в напреднала бременност, като дори вече е минало и нейното бебешко парти. На събитието са били едни от най-близките приятелки на Хазал, но не става ясно къде е бил купонът.

Виж още: В 5-и месец: Хазал Кая издаде пола на бебето, каза и как ще се казва!

"Това беше едно от любимите ми неща по време на бременността - бях обгърната от любимите си хора, чувствам се късметлийка", пише под снимките Хазал.

"Научих много през годината. Беше като урог по доверие, но аз винаги изкарвах късмет", пише под горната снимка, радвайки се, че семейството и приятелите ѝ са добре, а любимият ѝ е винаги до нея.

Хазал Кая се омъжи са музикатанта, актьор и режисьор в Али Атай по-рано тази година. Връзката на двамата причини смут в Турция заради разликата в годините им. Той е на 43 г., а тя - на 28.

Самата Хазал е споделяла, че очаква момче, като дори е ясно и как ще се казва - Фикрет Али. Очаква се бебето да се роди до месец.

За 8 месеца от бременността си Кая е качила 18 кг. През всички тези месеци актрисата не е преставала да се занимава с йога. 

В последните дни в турските медии се появи информация, според която жилището на актрисата и Али Атай е изгоряла до основи по време на битов пожар.

Българската публика познава Хазал Кая с ролите ѝ в "Огледален свят", "Забраненият плод" и още много.Тя е заедно с Али Атай от 2014 г., когато той е прясно разведен.

3 907 08.11.2019

Още от Най-яките мацки