Една принцеса на 9 г.: Дъщерята на Николета Лозанова с бляскав рожден ден! Вижте го!

12 546 02.04.2021

Cool Kids

Втори пореден рожден ден Никол, дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов, посреща по време на пандемия. Но това няма никакво значение, защото и този празник звездните родители се постараха да бъде бляскав:

Виж още: Ето го и Доминик! Тото от СкандаУ най-после показа сина си

"Oбич" за мен се пише с "Н"!Тя празнува своите 9 години детство, а аз празнувам своите 9 на осъзнатост, смисъл и пълноценност! Тя дойде да усмихне живота ми, съвсем не на шега, и от тогава само нейната усмивка е мой приоритет", пиша Николета Лозанова под снимката по-горе. И допълва - именно Никол направила живота ѝ цветен и сладък.

Виж още: Да преоткриеш приятел: Капките "събраха" Поли Генова и Азис, двамата с топли думи един към друг

Никол Божинова се роди на 1 април 2012 г. Тя се роди с манекенски мерки - 3500 гр. и 50 см. Името ѝ е избрано по настояване на Валери Божинов, нейния баща. Той държал името на дъщеря му да започва с буквата "Н". Никол е трябвало да се роди няколко дни по-късно със секцио, но на 1 април Николета не се почувствала добре и отишла на преглед, като веднага след това била вкарана в операция.

Виж още: Covid-19 не подмина още една наша звезда: Луиза Григорова е болна, сподели как се чувства

Рождения ден на Никол честитят Златка Райкова, Азис, Ники Михайлов, Алекс и Влади, Светлана Гущерова, Диляна Попова, а пожеланията им са от хубави, по-хубави. 

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Още от Cool Kids