VBox7 logo

Симона Загорова си призна: Издържа се сама! Само в едно нещо не е самостоятелна

16 004 30.10.2019

Симона Загорова е едно от обещаващите имена в българската музика, което въпреки сянката на именитата си майка, успява с невероятен замах да изгради свой собствен стил и марка.

Така например в последната си песен тя е и автор. Просто защото никой не може да разбере един човек, както самият той себе си.

Виж още: Симона Загорова навърши 23 г.! Отпразнува го в топла компания с любопитни гости

Пред камерите на "На Кафе" Симона призна, че от малка харесва поп-фолка, а впоследствие е учила и поп и джаз пеене, което предопределя микса на стилове, който демонстрира в последно време. Освен това, както ние всички знаем, границите между жанровете са толкова размити в последно време...

Съвсем наскоро Симона навърши 23 години, като купонът беше в Гърция с близки и приятели. Оказва се, че Симона вече е напълно самостоятелен човек.

Виж още: Децата на звездите - също звезди! Топ 10 на най-известните BG деца

Тя работи, има участия по заведения, прави сама своите песни и дори сама е купила автомобила си. Единственото нещо, в което не е сама, а с майка си, е съжителството, но Симона загатна, че и това може скоро да се промени.

Певицата коментира и неприятна история от лятото, в която студент от турски произход, но с азербайджански мобилен номер ѝ хакна профилите в Instagram.

Това всъщност се случи цели два пъти, като сумите, които ѝ е искал са били различни. Едната от тях - 350 евро. Симона обаче не се поддала на изнудването и вече има трети профил в социалната мрежа. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

16 004 30.10.2019

Още от Cool Kids