VBox7 logo

Екзотичен януари за родните плеймейтки! Ето къде събират тен през зимата

4 509 17.01.2020

Януари по традиция е месец за пътуване за популярните лица от родния шоубизнес. Така де, у нас е мъгливо, студено и депресиращо. А когато на други места по света в момента е лято и възможностите позволяват, мисълта да отиде човек на топло и слънчево е повече от изкушаваща. 

Вече писахме за не една и две януарски ваканции на популярни у нас лица. Но истината е, че няма по-пътуващи от плеймейтките. И този януари го доказва за пореден път. Ето къде избраха да попътуват някои от популярните еротични моделки у нас.

Виж още: Тайландска екзотика с Преслава! Певицата с любимия си в летни прегръдки посред зима

Николета Лозанова

Николета си остава една от най-разпознаваемите модели, печелили конкурса, а и една от най-пътуващите плеймейтки за всички времена. За нея годината започна във Виетнам, където беше с любимия си, вратарят Ники Михайлов.

Виж още: Арабската приказка на Антония Петрова! Миската показа безкрайни крака от Дубай

Светлана Гущерова

Светлана и най-близките ѝ често са на път, а последно се отправиха към сравнително близка дестинация - Истанбул. Там тя, съпругът ѝ и приятелите им отседнаха в емблематичен петзвезден хотел.

Виж още: Дядо Коледа - щедър за приятелката на Джино! Вижте с какво возило се обзаведе красавицата

Жанета Осипова

Плеймейтката също е фен на екзотичните дестинации и посрещна новата година в Бирма. "Гмуркайте" се все по-надълбоко", пожела на последователите си Осипова, а ние нямаме търпение тя да ни "заведе" със снимките си на някое ново екзотично място.

Виж още: Новата Мис България украси Малдивите! Отново се заяде с хейтърите

Ася Капчикова

За красавицата упорито се твърди, че има нов мъж до себе си и именно с него пътува по-вдъхновена отвсякога. Това не знаем дали е така, но пък знаем, че наскоро тя беше в Тайланд и има заслужено място в днешната ни класация.

Михаела Тодорова

Актуалната плеймейтка не отиде на твърде екзотично място, но пък дестинацията ѝ определено е класическа - Париж. Отново не е ясно кой я е снимал. 

4 509 17.01.2020

Още от Най-яките мацки