Тийн сензацията Изи: само на 20, с 3 издадени книги, армия от фенове, а вече и със собствен подкаст!

3 797 25.04.2021

Нов подкаст на хоризонта! Преди броени дни Изабел Овчарова (Изи) сподели с последователите си в Instagram, че вече могат да слушат нейния подкаст: „Easy Talks with Izi”. Изи е един от най-популярните български ютубъри. За скромната си възраст от 20 години, тя има завидните над 240 хил. последователи в YouTube. Това е повече от населението на град Бургас или почти два пъти колкото населението на Стара Загора!

Нейните видеа са едни от най-гледаните сред аудиторията от ученици и тийнейджъри в България. Освен със създаване на съдържание за YouTube и Instagram, тя е автор на три книги, карти с въпроси и има собствен мърч (линия с фен артикули). 

 През изминалата седмица Изабел издаде и повече детайли относно подкаста, който наскоро анонсира. Тя отговори на въпроси от последователи в поредица от сторита, които са запазени в секцията Highlights. Наличната досега информация е, че първият сезон ще има 5 епизода, които ще бъдат излъчени в пет последователни седмици, всяка събота точно в 11:00 часа.

В епизодите Изи ще отговаря на въпроси, които вълнуват феновете и ще споделя лични истории, които смята, че ще бъдат от полза за последователите ѝ. Изабел ще разкрие и повече подробности около целия процес по създаване и издаване на книгите си, как работи по реализирането на рекламни кампании, повече за връзката със семейство ѝ, мечтите и още много теми.

ВИЖ ОЩЕ: Instagram vs. Реалността: Мона Гочева се показа без филтри и пози! 

Първият епизод е озаглавен „Раздели и разбити сърца“ и е наличен в Spotify, SoundCloud и Apple Podcasts. В продължение на почти 40 минути Изи говори за раздяла, която е преживяла преди няколко години, и ценните уроци, които е успяла да извлече.

За епизода Изи пише, че си пожелава чрез него виртуално да прегърне хората, които наскоро са преживели раздяла.

Източник снимки thumbnail: https://www.instagram.com/izieqka/

 

Собственикът на клипа не желае коментари.