VBox7 logo

Любов, приятелства и предателства... истинските емоции на Дара Екимова в нов уеб сериал

1 782 13.03.2020

Съвсем малко остава, докато тръгне най-новият проект на продуцентска компания 7Talents, "Аз съм Изи". В нея ще видим много истински истории за приятелство, любов, предателства и отмъщения. 

Виж още: Синът на Софи Маринова, Лоренцо - влюбен до уши! Коя е любимата му Таня?

В главните роли в "Аз съм Изи" ще видим известната влогърка Симона, която ще влезе в ролята на Изи, а нейна най-добра приятелка ще е Дара Екимова в ролята на Криста. 

Виж още: Мегз - необвързана и щастлива! Дизайнерката проговори за раздялата с Рончев

Сериалът е наистина вълнуващ, разказващ за истинските неща, които се случват в живота на един млад човек в училище. Това разкри Дара Екимова пред камерите на "На Кафе" за новото предизвикателство - "Аз съм Изи". Новият уеб сериал, по думите на талантливата Дара, показва и тежестта на популярността в училище - нещо, от което страда екранната ѝ най-добра приятелка. 

Виж още: Джулката стяга сватба! Силиконовата красавица избира рокля за най-щастливия ден

Всъщност, оказва се, че образът на Криста е доста близък до този на Дара, на която са ѝ се случвали също предателства от близки приятелки, радости и разочарования. Именно това прави участието ѝ в уеб сериала вълнуващо и докосващо.

Виж още: 100 Кила си избира костюм! Фенки предлагат да обяви кастинг за дама на бала

В "Аз съм Изи" участва и Мари Константин, дъщерята на Гала. Инфлуенсърката влиза в ролята на отмъстителната Радина. За Мари работата пред камера не е нещо ново, тъй като вече я познаваме и като Лора от хитовия уеб сериал "Унилайф". 

Виж още: Любимци от уеб сериали - абитуриенти! Вижте Мино и Михаела на изпращането им

Иначе в "На Кафе" Дара сподели, че и тя е разтревожена от коронавируса. След дни трябвало с приятеля си и друга двойка да пътуват до Румъния, но това нямало да се случи. 

1 782 13.03.2020

Още от Cool News