VBox7 logo

Племена ли? В ''Игри на волята'' нещата се промениха, а лицемерието няма край!

3 683 29.10.2019

Участниците в "Игри на волята" намаляха по-бързо, отколкото очаквахме. В последната седмица отпаднаха играчи, които даваха сериозна заявка за финала и дори наградата - кой заради физика, кой заради интелект и воля.

Виж още: Любовни искри в ''Игри на волята''? Интригите в Царево нямат край!

Сметките на племето на Славяните излизат все по-грешни. Убедени, че ще им е нужна сурова мъжка сила, те бавно, но настоятелно изгониха всички жени от племето си. Остана Роберта, която дойде от разпадналото се племе на Прабългарите, която по всичко личи, че тя ще е следваща на номинирана. 

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Така въпреки че в племето на Траките интригите и вътрешните борби не спират и като цяло там всеки е сам за себе си, именно Славяните се стопиха най-бързо. 

Виж още: Модерна фитнес майка и веган: Амелия-Мира от ''Игри на волята'' е супер мацка!

Вероятно и ще продължат още по-бързо да се топят, просто защото в племето им останаха хора, които не блеснаха кой знае с какво в битките, а и с характер извън тях.

Виж още: След ''Игри на волята'': Бояна Генова съжалява само за едно единствено нещо!

В лагера на Траките няма нищо неочаквано - Юлиян се доказва като успешен манипулатор, но и силен в битките играч. Те спечелиха битката за територия и за първи път се настаниха във вилата. 

Накрая всички вдигнаха пълни чаши, Анна-Мария показа гласови възможности, но както знаем, и примирието, и усмивките са временни. Съвсем скоро ще разберем дали Александър все още е лидерът на Траките, както си мисли, или болничният му престой е пренаредил позициите в племето.

Междувременно едно признание сближи Роберта с мъжете от племето на Славяните. Колкото обаче и да е впечатлена от разбирането и вниманието им, коментиращите във Facebook вече се досещат какво ще се случи при следващите възможни номинации. 

Емоции има и при Стоян, който мисли все повече за приятелката си Валерия. Още докато беше част от Прабългарите той написа името ѝ и го постави на видно място. Тогава той сподели, че тя много му липсва. Тази седмица обаче Стоян призна, че Валерия е била против участието му и в крайна сметка е осъзнал, че не може без нея. 

От капитанската битка ще станат ясни много неща. Но едно е ясно - играта вече е все повече индивидуална, макар и с наличието на формални племена.

3 683 29.10.2019

Още от Social Virals