VBox7 logo

Краят на годината за тези 3 зодии ще донесе много пари, любов и успехи!

6 618 22.11.2019

До края на годината остава наистина малко време. Знаем, и ние не разбрахме как мина толкова бързо 2019 г. През нея се случиха толкова много неща и всички бяха толкова вълнуващи!

Е, въпреки че вече правим планове за коледните и новогодишни празници, до тогава остава над месец, в който могат да се случат още интересни неща. Кои ще са зодиите, на които съдбата е подготвила най-хубавите подаръци до края на годината?

Телец

Телци! Юпитер е в Козирог, а Юран е в Телец. Това означава, че в средата на декември ви очакват страхотни възможности в работата, които ще доведат то финансово благополучие. Новолунието през декември ще ви донесе много нови и хубави новини. Що се отнася до любовта, ще ви се случи нещо приятно и неочаквано.

Виж още: Внимание: Мамини синчета! Мъжете от 3 зодии са най-застрашени от това

Дева

Ще посрещнете Новата година във супер форма. Юпитер влиза в Козирог в началото на декември, което означава успех в професионалните ви планове. Ще сте затрупани с нови възможности. Личният ви живот влиза в още по-приятна фаза, а най-хубавото тепърва предстои.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Скорпион

Предстои ви страхотен месец! Юпитер, Марс и Меркурий ще се погрижат за това. Края на годината ще е перфектна за вашите скрити таланти. Финансово нещата ще потръгнат. Идват и добри времена за самотните сред вас. 

Виж още: Кои 5 зодии са обречени на слава и охолен живот?

Източник thumbnail: iStock

6 618 22.11.2019

Още от Кaк дa