VBox7 logo

Джулиана Гани обяви пола на бебето! Но има и нещо друго ново около нея и Найденов

11 702 20.12.2019

Остават броени дни до раждането на първородното бебче на Джулиана Гани и приятелят ѝ, фитнес инструктора Илиян Найденов. Досега обаче Джулката ревностно кри пола на бебчето си, както и бременния си корем.

Виж още: Раждала ли е изобщо Теа Минкова? Младата майка шашна всички със снимка

За второто имахме известни предположения, главно покрай снимки, на които се вижда, че иначе впечатляващият ѝ силиконов бюст изглежда съвсем нормален по размер.

Виж още: Равносметка в началото на 9-ия месец за Джулиана Гани - едва 5 качени кг., но как е бебето?

Но пък полът беше мистика. Моделката обаче разкри пола на детето, като за целта беше наета агенция, която да организира парти с балони и сладки в розово и синьо. Двамата с Найденов бяха поканили на партито и приятели, които трябваше да гадаят пола на бебето, взимайки в ръцете си сладка в розово или синьо.

Виж още: Мъжът на Джулиана Гани с трогателно послание: Красивата й визия не е куха и гнила!

Но "гласуването" нямаше никакъв смисъл, тъй като полът на бебчето е бил ясен още от четвъртия месец. Двамата очакват момче!

Виж още: Ашли Греъм качи 20 кг. по време на бременността си! Пука ли ѝ?

Джулката признава, че е искала да има момиче, а Илиян - момче. Е, при следваща бременност може и двамата да са удовлетворени, но към момента това е положението. 

Двамата споделят, че на третия месец от бременността пъпната връв на бебчето била между краката му и не се е разбрало. На четвъртият месец обаче истината лъснала. 

От видеото, в което споделят пола на бебчето обаче ни направи и нещо друго впечатление - двамата вече имат по една златна халка на дясната ръка, така че най-вероятно Илиян Найденов и Джулиана Гани вече са семейство.

11 702 20.12.2019

Още от Social Virals