Няма лоша реклама: Кои БГ звезди се прочуха, защото публиката ги мрази?!

3 433 21.08.2022

За тези от нас, които нямат задръжки, славата е лесно достижима – това доказват БГ звездите, прочули се със скандалното си поведение. От провокация до лъжи и абсурдни гафове, ето кои родни знаменитости станаха известни с това, че публиката ги мрази:

Виж още: Филяка тъжи по Антоанет Пепе: Любовта не го напуска 

Пиленцата от Монако

Тази година Нина и Боби (или Пиленцата от Монако, както са по-известни) се превърнаха в любимата мразена двойка на България. Те се прочуха с участието си в предаването „Смени жената“, където непрестанно се хвалеха с предполагаемото си богатство. Макар в последствие да стана ясно, че двамата лъжат за финансовите си възможности, самочувствието им остана непоклатимо: колкото и да се смеем на този гаф, няма как да не се възхитим на подобна висока (пък макар и неоправдана) себеоценка..!

Джорджано

Джорджано може и да няма глас на ангел, но пък със сигурност е роден под щастлива звезда. Той нашумя с впечатляващо фалшивото си пеене онлайн преди около десет години, а клиповете му в Youtube събраха толкова много хейт, че… го направиха истинска звезда. Певецът записа сингъла „Цяла нощ“ с Кристиана през 2015, а същата година си спечели и участие във VIP Brother – или с други думи доказа, че понякога се случват чудеса!

Виж още: Новите деца на известните – те не искат да са под светлината на прожекторите, но всички ги обожават 

Сузанита

Докато връстниците ѝ още си разменяха бележки в час, Сузанита вече танцуваше полугола върху джипове. Поп-фолк певицата за пръв скандализира публиката с провокативното си поведение в клипа към песента „Луцифер и Буда“ през 2017, когато бе само на тринайсет. Тук е важно да отбележим, че отговорността за това не е нейна (все пак Сузанита тогава на практика бе още дете), а на възрастните около нея, които явно са окуражили и допуснали сексуализацията на малолетно момиче… Трябва ли да обясняваме защо това не е ОК?

Габи от „Ергенът“

Толкова скандална, че чак ти става симпатична – това вероятно е фразата, която най-добре описва Габриела Петрова, позната още като Габи от „Ергенът“. Риалити дивата шокира публиката с дръзките си действия и изказвания, като например факта, че подари на Виктор Стоянов червените си прашки и обяви всички мъже за прочетени книги. Надали бихме тръгнали по стъпките ѝ, но пък това не пречи да се възхищаваме на безпардонноста на Габи от разстояние!

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/
https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/
https://www.instagram.com/djordjano/

Още от Ралица Петровa