VBox7 logo

Бившата на Божинов намери отново любовта! Биляна Дол се похвали - усмивката отново е на лицето ѝ

5 646 04.02.2020

Повече от половин година мина от една от най-емблематичните звездни раздели за 2019 г. - тази на сръбкинята Биляна Дол и българският футболист Валери Божинов. 

Виж още: Смут на Балканите: Божинов и Биляна Дол май са се събрали? Въпреки обидата...

Раздялата им беше повече от изненадваща, тъй като двамата до последно пътуваха заедно и публикуваха романтични снимки, от които лесно можеше да се отсъди, че те са щастливи от връзката си. 

Виж още: Глория показа тяло на модел, откри ново хоби на Малдивите

Е, двамата се разделиха и причината за това беше, по думите на Биляна, изневерите на Валери. Именно тя съобщи и за раздялата. По нейни думи тя е направила всичко по силите си да бъде най-добър партньор. Помогнала на Валери да съживи кариерата си, да бъде по-добър родител. Освен това му помогнала да подобри отношенията си със семейството и бившата му съпруга Николета Лозанова.

Виж още: Любов от пръв поглед: Тото дал на Кристин ключ от дома си на третия ден от връзката им!

Но, както вече посочихме, от раздялата мина доста време и изглежда Биляна е намерила отново любовта. "Не е важно кой те наранява или те поваля. Важното е кой те прави усмихнат отново", пише тя под селфи.

Под друга снимка Биляна отново говори за важните неща в живота си. "Времето има чудесната сила да показва какво наистина има значение", пише тя. 

Сръбкинята в момента събира тен в любимото място на всички модели - Дубай.

5 646 04.02.2020

Още от Най-яките мацки