VBox7 logo

Любов от пръв поглед: Тото дал на Кристин ключ от дома си на третия ден от връзката им!

19 638 03.02.2020

Кристин, жената до Тото от СкандаУ, се чувства след година и половина с любимия мъж, така сякаш са заедно от вчера. Това разкри тя в първото си интервю. 

Виж още: Азис разказа тежката си съдба на цял свят, започнал работа на 10 години

Кристин израсла в изключително сплотено семейство с много любов. Родителите ѝ били заедно от ученици и все още се обичали, както в първите години на връзката си. Именно такава връзката Тото казал, че иска да имат. Но началото на тяхната не било точно такова.

Виж още: Глория видя къде океанът и небето стават в едно! С любимия са в рая!

През 2018 г. Тото и Кристин се засичат покрай участия, а есента на същата година и в клуб. Той почерпил нея и приятелките ѝ с шотове, а впоследствие прекарали цялата нощ, говорейки си. Накрая се наложило да ги помолят да напуснат заведението, тъй като дошло време да го затварят.

Виж още: Алисия за първи път открито за мъжа до нея! Съдбата ги събрала чрез... катастрофа

През деня Кристин се надявала той да ѝ пише, защото определено ѝ допаднал. Е, той ѝ писал и на третия ден от началото на връзката им Кристин вече имала ключ от апартамента му, а Тото я чакал да се нанесе при него. Днес двамата често се питат дали е възможна чак такава любов от пръв поглед, като тяхната, макар че наистина я изживяват.

Виж още: Галена - в хотела на звездите във Венеция, засне провокативни, но много стилни снимки

Самата Кристин разказа и доста за себе си. Така например се занимава с танци от дете. Първоначално започнала с приятелки в зала, тъй като времето навън било студено и нямало как да си играят на открито. С течение на времето обаче установила, че ѝ се отдава, носи ѝ удоволствие и може да прави само това. 

Виж още: Куп звезди на първия рожден ден на Никола, синът на Мона Гочева

Първият ѝ професионален ангажимент бил с Веси Бонева, а наскоро се дипломирала в СУ със специалност PR. 

19 638 03.02.2020

Още от Cool News