Стратимир след "Игри на волята": Защо Семира не го следва, има ли приятелка и още...

29 939

интерVIEW

Стратимир беше един от участниците, за които почти всеки бе сигурен, че ще отиде на финал. Това се случи, но отпадна на крачка от голямата победа. Неговото участие обаче се отличи с принципни позиции, приятелства и коалиции, които не предаде, а това говори много за него.

Рзаговаряхме със Стратимир след напускането му и успяхме да разберем едно за него - той не е имал маска в предаването. Образът му на "балкански звяр" безспорно ме пасва идеално, но не защото е "звяр" в истинския смисъл на думата, а защото е отговорен, пази хората около себе си е се стреми да е най-добрата възможна версия на себе си. За коалициите, как човек се справя с трудностите, мотивацията за преобразяване и още - това са част от нещата, за които ще научите от това ексклузивно за Vbox7 интервю, което ни даде Стратимир.

Виж още: Голотии или живо пеене? Ето какво наистина искаме да видим от Андреа в OnlyFans

В този сезон ти беше един от играчите, които бяха описани от всички останали като най-комплексен и заслужаващ да стигне до финал. Стигна финала, но какво се случи на тази последна битка?

- Не знам какво точно се случи, защото бях много спокоен. Когато видях трасето знаех, че е моята битка, всички бяха убедени в това. На тези топчета спечелих преди това една от най-важните битки на сезона, според мен. Очаквах доста повече от себе си, но явно не е било писано, въпрос на късмет.

Тази ли беше най-трудната ти битка в сезона?

- Не! Битката не беше трудна, ако утре съм на това трасе, ще го мина. Явно съм бил прекалено спокоен, защото не чувствах напрежение, битката беше добре като цяло, но определено съм я подценил.

Ти, Паулина и Рабухчиев станахте известни като "Светата троица", наименование, с което по-скоро някои се опитваха да ви иронизират, но пък именно вие стигнахте до финалите. Ти обаче как приемаш тези думи и най-вече в какви отношения сте сега с останалите членове от племето на Приключенците? 

- Аз много се радвам, че играх с тях, защото всички останали хора в племето се обърнаха срещу нас. Вероятно видяха, че сме много сходни като интереси, лафчета. Сдушихме се още от реката, а другите решиха да се обърнат срещу нас, което за мен беше смешно, защото по-слабите се обърнаха срещу по-силните. Това е малко нелепа стратегия, но така са преценили. Светата троица трябваше да си затвърди позицията, защото иначе щяха да ни махнат. Играхме заедно до последния ден, не се прерадохме. 

С другите поддържам иначе отношения. Нямам с никого проблем, казвал съм го и преди, и след като видях какво са говорили зад гърба ми, но това са неща, които си остават в играта. Опитаха се да играят стратегия, не им се получи. Опитвам се да съм над нещата, а аз си казвам винаги истината. Това не означава, че не ги харесвам, напротив. С Вальо и Туджаров си говорим. Семира прецени, че няма нужда да ме следва, но това си е нейно решение. С нея след Игрите не съм имал никакви проблеми. 

Виж още: Нова двойка в "Игри на волята": Instagram live спипа Морунов и Елизабет?

Неделчо имаше трактат, Елизабет също стана известна с доста стратегии, за които отнася много хейт в мрежата, но ти имаше ли предварително подготвена стратегия и успя ли да се придържаш към нея?

- Моята единствена стратегия, с която стартирах вътре, беше да се опитвам да поддържам племето силно, да намалим риска някой да си тръгне и повече от нас да са на финал. Номинирах по-слабите хора, за да не рискуваме силните звена, които са важни за племенните битки. Другата ми стратегия беше да съм себе си, защото така вероятно ще намеря повече съмишленици и приятели. Гледах да не слагам някаква фасада, бях себе си, играех на макс.

Мани беше за кратко в племето ви. Тя се отличи като един от най-провокативните участници в този сезон. Какво е мнението ти за нея, успя ли да я опознаеш малко?

- Нямам никакъв проблем с Мани. Говорил съм си с Мани, забавлявали сме се, но не ѝ беше мястото там. Тя се опитваше на макс, играеше спрямо възможностите си. В същото време не се е предала и като има възможност да върви напред, ще го направи. Като я нападат, ще се защитава. Проблем в нея няма, а просто този тип игра не е за Мани. Дразня се, че вместо да се говори за самите игри, за участниците и как се справят хората, вниманието отиваше на друго място, а не към игрите. С Мани сме в приятелски отношения. 

Феновете на Игрите са на мнение, че си един от силните и достойни играчи в този сезон. Ти обаче доволен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

- Доволен съм много от представянето си. Постигнах точно това, което исках да постигна и си поставих за цел, а именно да докажа на себе си, че съм способен. Всеки човек има някаква представа за себе си, за възможностите си, за начина си на комуникация с хората и т.н. За мен е много добре с подобно предизвикателство да затвърдиш мнението си за себе си. Има един термин на английски "reality check", а за мен това е важно и гледам да го правя периодично. Поглеждам над себе си обективно, а "Игри на волята" беше точно такова нещо за мен и да разбера дали самочувствието ми е покрито, способен ли съм толкова, колкото мисля. Доказах го на себе си.

Виж още: Джулката остави и детето, и ушите в България - отпраши на Запад в интересна компания

Как реши да се запишеш в Игрите и отне ли ти много време подготовката? 

- Реших, защото това е единственото предаване, в което бих се впуснал, за да се тествам и има защо. В предаването игрите са наистина мащабни и заради това се записах. Подготвях се няколко месеца преди това, увеличих кардиото, играх баскетбол, фризби и други подобни неща. Една от причините да съм комплексен, е защото се занимавам с много неща. Правил съм много неща, свързани с екстремните спортове, а и не само. Трупал съм умения, свикнал съм да се уча бързо. В тези игри това е важно. Дори да не си правил това, което се иска в играта, аз съм се научил да съм адаптивен, а това е така заради всичко онова, с което се занимавам.

Кое е най-екстремното нещо, което си правил?

- Има няколко неща, които се считат за екстремни за хората – това са разходките ми по небостъргачите, по кулите или като съм висял от високи места. Но най-опасното за мен лично, е карането на мотор. С катеренето и височините мога да предвидя факторите, да преценя възможностите си, съответно да реша дали да го правя и как. Ако не мога, няма да го направя. 

Наскоро сподели в Instagram твоята физическа трансформация. Много млади хора се борят със затлъстяването, но се предават лесно. За какво време успя да се преобразиш и как успя да се мотивираш?

- Започнах да тренирам преди много време, но с огромно непостоянство, несериозно. Отношението беше да пробвам, да стартирам, после да спра, а с това се сблъскват доста хора. Когато се върнах в България започнах този образ "balkan beast", защото исках да правя неща, които обичам. Реших, че няма как да съм в подобен образ, ако не отговарям на тези думи.

Това ли е историята зад този никнейм?

- Преди време исках да направя Youtube канал за фитнес с едни приятели от Балканите – още един българин и един грък. Така се роди всичко, но малко преди да стартираме те се оказаха несериозни, но аз си го продължих. Постепенно този образ се превърна в моя alter ego, като друга идентичност. Това е идеалната версия на мен и летва, която винаги гоня. Перфектната версия на това, което съм. Лека- полека започнах да изграждам този образ. Радвам се, че хората много откликнаха на трансформацията ми, на видеото, което качих. За почти месец има 100 хиляди гледания, хиляди хора са ми писали в социалните мрежи. Хубавото е, че хората имат интерес да им помогна някак.

В момента тренирам различни хора, но за мен най-важното е да помогна на онези, които чувстват, че са безнадеждни, опитвали са с години да си оправят положението, но не успяват. Опитвам се да им помогна и от психическа гледна точка. Много е важна нагласата ти, за да преодолееш нещо. Информация за упражнения и храна има навсякъде, но за тази промяна е нужна нагласа, психика. Въпрос на приоритети и успявам да помагам на хората по този начин. Знам какво е, бил съм там, имам опит и доста хора виждат това.

Имаш много фенки в момента, които се питат дали има по-специална жена в живота на Стратимир?

- Фенки има, пишат, но нямам специална жена. Има време за това, а за мен една връзка е въпрос на приоритет. Не мога да съм във връзка и да имам хиляда други неща, които са ми по-голяма цел. За момента нямам и не търся. Гледам да се фокусирам върху марката си, върху екстремните спортове, върху снимането и неща, които искам да развия.

Как ще прекараш предстоящите празници? 

- Още не съм сигурен, но или във Варна, или в София, Плановете не са направени изцяло, но аз съм адаптивен и ще разбера на по-късен етап.

Кой беше твоят фаворит за голямата награда?  

- Може да е клише, но аз наистина смятах, че всеки един стигнал до финал, плюс Морунов, заслужаваха да са на финал. Тези осем и Морунов са хората, които заслужаваха наградата. Нямаше значение кой от тези, всеки е изминал труден път до финала и наистина всеки заслужаваше да спечели.

Изображение: Красена Ангелова/NOVA

Коментари 0
Версайският дворец в София: Гущерова с огледало като на Краля Слънце, икона пък пази имението им
Край на приказката: Мика Стоичкова заяви - отново е свободна
From zero to hero: Как и защо TikTok превзе света?
Влюбен в България: Микеле Мороне сравни София с Gotham City
Ще повярваш ли, че тези 5 велики песни стават на 40 г. през 2023?
RIP: Почина актрисата, която озвучава Тес от видеоиграта "Последните оцелели"
Почивка ли? Може, но за някой друг! Лидия не спира с работата и през нощта
Instagram и Facebook затягат мерките за защита на тийнейджърите
И Иги Азалия дебютира в OnlyFans! Но причината не е, каквато си мислите
Бившите на Златка се съюзиха: Джизъса и Георги Валентинов ще си ги мерят в Survivor
Дрейк с първо шоу на живо след 5-годишна пауза
Всичко, което трябва да знаеш за наградите Оскар тази година и още
"Крала съм коли и съм била под национално издирване": Анджела от OnlyFans, която скандализира нета
"Почукването" – най-новата смразяваща мистерия от майстора на страховити истории М. Найт Шаямалан
В тренда: Ким Кардашиян покани звезди от The White Lotus за новата кампания на Skims
Златка в Дубай, детето при роднини - защо? Фенове вбесиха Райкова с въпроси за Джизъса
Зимна екзотика за Андреа! Глезят певицата със суши, тя се втали!
Не ѝ трябват разглезени богаташчета: Tattstoner избухна с новина, мрази ли Джизъса
Смелост! Бояна Генова се пусна без филтри и грим, позира като кифлите от луксозен хотел
Три весели момчета: Генчо и приятелите му от "Игри на волята" се радват на снега на Боровец
Какво се случва? Млад фолк певец се озова в топлите прегръдки на Азис
90% от сватбата - организирана! Елица разкри мечтите си с Алекса и как се е влюбила в него
Трансформацията продължава: Сузанита стана руса, показа разликата между родителите си
"Аватар: Природата на водата" вече е четвъртият най-касов филм на всички времена
Какво се случва с Черната Златка? Култовата плеймейтка е отново влюбена и още
Разговори с Полина: Новата жена на Джизъса за проблемите му с родителите ѝ и бременността
Равносметка и лечение: Ели след аборта с важни съвети и как Антоанет Пепе ѝ е помогнала
Love is all around: Хормонът на любовта не е точно това, което си мислим