Как се виждам след 10 години: Кариера в порното е мисия възможна за Стела + поне две деца за Сандев

8 783 22.09.2022

Social Virals

Стела и Сандев изглежда са на една вълна, защото изглежда, че са готови за най-важната крачка в живота на всеки човек, а именно - децата.

Инфлуенсърите разказаха пред камерата на Vbox7, че искат поне две деца. Е, двамата не споделиха дали ще са общи децата им, но и не казаха обратното. 

След 10 години Стела иска да има поне две деца, но с малка разлика във възрастта, едното трябва да се казва Рангел задължително. Не сме сигурни защо точно Рангел, но това момче ще има проблеми в училище. Стела си мечтае да има висок мъж, да прилича на Сандев, но мацката не изключи възможността да си е именно той. Сандев иска две деца, едното да се казва също Рангел, но се надява за любов.

Виж още: Това ли заслужи Зори от "Игри на волята"? Обиди и дори заплахи: Интернет скочи след предателството ѝ 

По-интересни са целите на Стела в професионално отношение. Инфлуенсърката си се представя в порно индустрията и е категорична, че ще бъде най-успешната актриса. "Естела Артоа ще се казвам в порното", шегува се Стела. Сандев е по-скромен в желанията си, иска просто милиони последователи и да направи нещо в музиката. Двамата искат иначе да живеят в къща, а не в апартамент, но в друга държава, но не изключват възможността да се изселят в Космоса. 

Стела обаче пуса бомбата, че след 10 години може много да си е променила вижданията за живот и да си сложи... пенис. Но защо и какво провокира тези размишления, виж във видеото горе.

Виж още: Звезден гаф! Валери и Георги от "Игри на волята" заедно на море, закъсаха с колата

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Още от Social Virals