VBox7 logo

Накъде след ''Игри на волята''? Марешка разкри плановете си, както и зловещи истории от миналото

10 788 21.10.2019

Плеймейтката Марешка беше поредният участник от "Игри на волята", който напусна риалитито. Битката ѝ за оцеляване срещу Амелия не беше кой знае колко равностойна, но е факт, че един от най-емблематичните герои вече не е част от предаването, а племето на Славяните със сигурност осиротя. 

Пред "Събуди се" моделката очерта пътя си след напускането на предаването. Стана ясно, че професионалните ангажименти ще я отведат към Москва, където ѝ предстои фотосесия.

Виж още: Достойни мъже ли? Пореден нож, забит в гърба на Марешка от ''Игри на волята''

Снимките обаче ще са без животни, защото Марешка има лош опит от лятото, когато три пъти я е нахапало куче за врата. Зъбите му попаднали на милиметри от сънната артерия, което би било фатално.

Виж още: Историята на Марешка от ''Игри на волята'' е шокираща, а тя - една наистина силна жена

"Ходих да си лея куршум, въпреки че никога не съм вярвала в такива неща. Ритуалът беше за махане на магии. На финала трябва да хвърля катинар в морето", разказва красавицата.

Виж още: Дрехи долу! Марешка остана напълно гола за артистична снимка и направи признание

 

Що се отнася до участието ѝ в "Игри на волята", бившата Славянка сподели, че сякаш целият ѝ живот е бил като подготовка за това предизвикателство.

"Майка ми ме биеше постоянно, а баща ми налагаше някакви правила. Седяла съм гладна с мъжа ми, родена съм във Варна, но родителите ми решиха пак да се върнем в Чечня. Там срещнах едно момче, чеченец - младо, детска любов, и имахме дете. Но животът ми с него беше много тежък - постоянно ме унижаваше, бях като робиня, не ми даваха да си прегръщам детето, защото го считаха за проява на слабост", споделя тя.

А дали е огорчена от това, че е номинирана от хора, които нарече семейство? Не, определено. "Понякога се жертваш заради семейството. Затова щом не съм добър играч, беше правилно да си тръгна. След като си ударих главата, самочувствието ми падна и реших, че може би е дошло време да си тръгна", категорична е тя.

10 788 21.10.2019

Още от Най-яките мацки