VBox7 logo

Как го правят Дженифър Лопес, Ева Лонгория и Хайди Клум? Съвети за по-добър секс от звездите

5 704 02.03.2020

Сексът винаги е бил тема табу, независимо на каква възраст са хората, които искат да обсъдят темата. Много популярни жени обаче неведнъж са давали съвети за по-добър секс, независимост дали към мъжете или жените. Представяме ви някои от тези съвети.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си роли бременни! Без дори да разберем

Ева Лонгория

"Съветът ми към дамите, които не се чувстват удовлетворени в леглото, е да си купят вибратор. Хубавото е, че можете да го използвате както сами, така и с партньора си“.

Виж още: Заради омраза: Никога няма да видите тези актьори заедно!

София Вергара

"Ключът към перфектния секс е двамата партньори да бъдат спонтанни. Това не означава, че трябва да правят странни пози. Най-важното е да се обичате".

Виж още: Най-гадните неща, които преживяха актьорите от ''Игра на тронове''

Дженифър Лопес

"Искам всички мъже да са наясно, че по-голямата част от жените не обичат зърната им да бъдат извивани. Може и да си мислят, че ни е много хубаво, но, повярвайте ми, не ни е".

Виж още: Може и да не ви се вярва, но това са двойници, а не звезди! Вижте удивителните прилики!

Ким Катрал

"Най-добрият начин да покажеш признателност към половинката си е като реагираш на докосванията му. Това е най-хубавият подарък, който жена може да даде на мъжа си."

Хaйди Клум

"Някои хора са по-големи експериментатори в леглото, докато други са по-скучни. Не е лошо и да влизате в някакви роли, изобщо да мислите извън рамките."

5 704 02.03.2020

Още от Cool News