VBox7 logo

Ново вдъхновение за Ваня Червенкова: Смъкна 10 кг. за месец, откри тайната на младостта

50 070 24.10.2019

През годините бизнес дамата Ваня Червенкова се е доказала не само като отличен професионалист, но и като изключително силен и волеви човек.

Неслучайно една от най-популярните и сурови диети в последно време носи именно нейното име. Но, оказва се, Ваня Червенкова отдавна я е загърбила и е открила нова истина за себе си.

Виж още: Това е дъщерята на Ваня Червенкова! Красавицата чукна 25 г. с парти изненада

Пред камерата на "На Кафе" Червенкова сподели, че е свалила рекродните 10 кг. за един месец. Е, направила го е с глад, но промените при нея далеч не са само тези. 

Оказва се още, че Червенкова в последната половин година е верен поддръжник на веганското хранене. За този период е имала едва 2-3 прегрешения, но като цяло е много доволна.

Виж още: Неочаквана подкрепа: Ваня Червенкова изригна в защита на Цецо Андреев

Ползите от веганството Червенкова вече ги изпитва и им се радва - става въпрос за цялостна регенерация на клетките, която по думите е нужна на всяка жена на нейната възраст, искаща да запази младостта и красотата.

Освен това Червенкова е станала и изключително сериозна във фитнес залата.

Въпреки това обаче е категорична - колкото и добре да изглежда човек, ако не е заобиколен с любов и приятели, няма смисъл от нищо. 

Бизнес дамата намекна, че след месец ѝ предстои и естетическа интервенция. Става въпрос за "лице назаем", но не с Джон Траволта, както сама каза. 

50 070 24.10.2019

Още от Уеб Цитати