Гореща като течен шоколад на водна баня: Анна-Мария Чернева изкуши с нова снимка

1 728 21.09.2022

Social Virals

При Анна-Мария Чернева "нЕма лабаво", както доста хора биха възкликнали, виждайки огнената брюнетка на живо. Същото се отнася и до снимките на чернокосата силиконка, които редовно публикува в Instagram.

Знойната изкусителка постна ново селфи, на което някои в нета я оприличаха на "разтопен на водна баня шоколад". Ние приемаме тези думи по-скоро за комплимент, а не за обида. Е, малко странен комплимен, но "родна, омайна, сладка реч...", както пише Ран Босилек.

Виж още: OMG! Няма да познаете коя е тази турбо попфолк звезда 

Instagram

Надяваме се, че Анна-Мария Чернева е запозната кой е Ран Босилек и как се казва произведението, което частично цитираме по-горе. Това обаче не е от такова значение, защото мацката използва последните по-топли дни, за да събере още витамин D за зимните месеци, когато слънцето не е така щедро и приятно.

Виж още: Нов обрат в "Игри на волята": Веселина влезе като "черна овца" в отбора на Непобедимите

Instagram

Подозираме, че Чернева обича да посещава соларните студиа, за да поддържа бразилския си тен. Интересен факт за Анна е, че тя обича да посещава гробищата, където със сигурност изпъква с тъмната си кожа, коса черно и облекло, което е като нейната запазена марка. По-рано тази година силиконката сподели в интервю, че обожава гробищата, защото там винаги е тихо, спокойно и си събира мислите, когато е изпаднала в трудна житейска ситуация. Ние ви съветваме да не ходите по стъпките на Анна-Мария!

Виж още: От детски аниматор до женски образ на Азис: Сандев превъртя играта

Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/annamariacherneva/ 

Още от Social Virals